• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emtea

Arada guvendigin bi aktardan alacagin bilindik bitkileri demlemen daha iyi olur bence. Ben oyle yapıyorum. İnternetten alinan bitki çayları vs zararli olabiliyor. Aktardan aldigimiz da olabilir ama daha az ihtimal bence. Arada biberiye, mate, açlık otu veya yesil cay iciyorum mesela. diyetin yaninda abartmadan icilirse bunlarin da faydası olur. Marketlerde bulunan böğürtlen cayi da iyi geldi bana bağırsakları iyi calistiriyor.

Emtea nedir diye bakınca internete tansiyonumu yukseltti diyen olmus mesela. Bir de marka vermemis ama internetten alınan bir bitki cayi ile ilgili bir habere denk geldim. Kiz karaciger nakli olmus internetten aldigi bitki çayını 15 gun icince. Gerçekten zararli olabiliyor bazıları. Riske degmez.

Gerci kullanmadim, sorunun cevabi olmadi ama yine de yazayım dedim :)

Kişiden kişiye etkileri degisebilir tabi. Simdi ödem atmıştır ama ilerleyen gunlerde (bir zarari olmazsa) diyetle birlikte kilo vermesinde olumlu etkisi olabilir tabi canim

televizyonda gordum gecen zayiflama cayindan olen kizi..korktum iyice ben bu tarz seylerden.

Merhaba, ben kullandim emtea çayini haftada 1 kilo veriyorum ve gerçekten tok tutuyor. Aslinda daha çok canim sıkıldıgında (bilgisayar tv basında) yerdim yada gözüm doymuyordu, ama artik o sorunda yok. Denemenizi tavsiye ederim gerçekten dogal bitkiler var içinde, ben doktorumdan onay aldim kullanmadan önce.

Merhaba, ben kullandim emtea çayini haftada 1 kilo veriyorum ve gerçekten tok tutuyor. Aslinda daha çok canim sıkıldıgında (bilgisayar tv basında) yerdim yada gözüm doymuyordu, ama artik o sorunda yok. Denemenizi tavsiye ederim gerçekten dogal bitkiler var içinde, ben doktorumdan onay aldim kullanmadan önce.
selam ,ben de kullanmaya başladım ama aklıma bişey takıldı safra ameliyatı olanlar kullanabilirmi acaba

Kullanan arkaşlar şu anki sonuçları yazabilrmisiniz nasıl gidiyor bir faydası oldumu yada zararı bilgilendirirmisiniz merak ediyorum

emtea zayiflayan varmi
arkadaşlar ben yeni uye oldum umarım yanlış bir yere yazmıyorumdur. Kusura bakmayın bir yanlışlık varsa :) yıllar önce rx1 kullandım 3 ayda 18 kilo verdim ve çok sağlıklı verdim kilomu. Şimdi yine almak istiyorum ancak hangisi orjinal site bilmiyorum konu ile ilgili bilginiz varmı?

Kızlar mrb şuan 57 kiloyum hedefim 50 kilo olmak geçen sene dogum yaptım 7 kilo fazlam var emtea çayını kullanmak istiyorum gerçekten faydası varmı kıllansam

Arkadaslar ben 1 ayda 7 kilo verdim ben, bir arkadasim 20 günde verdi 7 kiloyu, tabi kilonuza bakiyor bu biraz. 30 kilo fazlaligi olan daha çabuk kilo verir 10 kilo fazlaligi olanla kiyaslarsak. Gerçekten istahi aninda kesiyor, bende çok sasirmistim kullandikca midemin küçüldügünü hissettim. Biraz daha kilo verip yavas yavas birakmayi düsünüyorum, aniden birakirsam tekrar kilo alabilirim diye düsünüyorum. Eger gerçekten kararliysaniz denemenizi tavsiye ederim, ama hangi diyeti uygularsaniz uygulayin eger kilo almaniza sebep olan eski aliskanliklariniza dönecekseniz tekrar kilo alirsiniz unutmayin.

Arkadaslar ben 1 ayda 7 kilo verdim ben, bir arkadasim 20 günde verdi 7 kiloyu, tabi kilonuza bakiyor bu biraz. 30 kilo fazlaligi olan daha çabuk kilo verir 10 kilo fazlaligi olanla kiyaslarsak. Gerçekten istahi aninda kesiyor, bende çok sasirmistim kullandikca midemin küçüldügünü hissettim. Biraz daha kilo verip yavas yavas birakmayi düsünüyorum, aniden birakirsam tekrar kilo alabilirim diye düsünüyorum. Eger gerçekten kararliysaniz denemenizi tavsiye ederim, ama hangi diyeti uygularsaniz uygulayin eger kilo almaniza sebep olan eski aliskanliklariniza dönecekseniz tekrar kilo alirsiniz unutmayin.

Çok teşekkürler ben Kıbrıs'ta yaşıyorum bu çayı nereden alabilirim? Turkıye'de guvenılır olan fırma adresı neresı yardımcı olursan cok sevınırım :) Istah kapatan bırsey ıstıyorum ınsallah banada yardımcı olur bırde bunun fıyatı nedır?

Çok teşekkürler ben Kıbrıs'ta yaşıyorum bu çayı nereden alabilirim? Turkıye'de guvenılır olan fırma adresı neresı yardımcı olursan cok sevınırım :) Istah kapatan bırsey ıstıyorum ınsallah banada yardımcı olur bırde bunun fıyatı nedır?
Ben Avrupa'da yasiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok çok teşekkür ederim :) Ayda kaç kilo verdin bir problem veya zorluk yaşadınmı birde gerçekten iştahın kesiliyormu benimle paylaşırmısın görüşlerini? Çünkü bende almak istiyorum bu çaydan amöa korkuyorum biraz. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok çok teşekkür ederim :) Ayda kaç kilo verdin bir problem veya zorluk yaşadınmı birde gerçekten iştahın kesiliyormu benimle paylaşırmısın görüşlerini? Çünkü bende almak istiyorum bu çaydan amöa korkuyorum biraz. :)
Ben 1 ayda 7 kilo verdim, yok hayir bir zorlugu yok sadece günde 2-3 litre içmek zor geliyor çünkü günde 1 bardak zor su içen biriyim:) gerçekten istahimi kesti, ki ben açlıktan degil daha çok can sıkıntısından yerim ama çay sayesinde o sorunum bile çözüldü. Toplam 20 kilo vermek hedefimde, verdigim zaman yavas yavas azaltmayi düsünüyorum, aslinda 20 kilo versem bile mesela sadece haftasonlari emtea içmeyi düsünüyorum çabuk kilo alan biriyim tekrar asla kilo almak istemiyorum:)

Ben 1 ayda 7 kilo verdim, yok hayir bir zorlugu yok sadece günde 2-3 litre içmek zor geliyor çünkü günde 1 bardak zor su içen biriyim:) gerçekten istahimi kesti, ki ben açlıktan degil daha çok can sıkıntısından yerim ama çay sayesinde o sorunum bile çözüldü. Toplam 20 kilo vermek hedefimde, verdigim zaman yavas yavas azaltmayi düsünüyorum, aslinda 20 kilo versem bile mesela sadece haftasonlari emtea içmeyi düsünüyorum çabuk kilo alan biriyim tekrar asla kilo almak istemiyorum:)
Desene senden benım gıbısın :) Benım sorunum ofis işi yapıyorum hareket yok tek veya ıkı ogun yemek yıyorum ama ıyı yıyorum ve tabı bunye tembellesıyor bırde aynen bende de can sıkıntısından yeme olayı var özelliklede maalesef geceleri :( Benım de 30 kilo vermem lazım inşallah işe yarar çünkü son bir yılda ciddi kilo aldım birde polikistik over sendromum var maalesef :( yardımların için çok teşekkürler. Alınca ve sonuçları görürsem inşallah sana yazacagım sende yazarsan sevınırım kılo verdiğinde :)

Back