• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emtea çayı kullanan var mı?

Zeruss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
1.273
2.704
133
Kizlar emtea çayı varmıs tadı limonata gibi tok tutuyormus günde 2kere aç karnı iciliyor ablam kullanmaya başladı yeni aldı aceba bu cay hakkinda bilgisi olan var mi:KK53:
Bu arada ayda 8ile12 kg verdiriyor dedi satici bakalim deniyor ablisim gorcez sonucu:KK57::KK3:

Ben kullandim canim Emtea çayini gerçekten ise yariyor bende, haftada 1 kilo veriyorum tek yaptigim sey 2-3 litre su ve aksam yememeye dikkat ediyorum o kadar. Gerçekten tok tutuyor beni ilk hafta pek inanmamistim ama simdi bakiyorum gittikce daha az yemek derdim oluyor. Denemek isteyenlere öneririm;)

Kizlar emtea çayı varmıs tadı limonata gibi tok tutuyormus günde 2kere aç karnı iciliyor ablam kullanmaya başladı yeni aldı aceba bu cay hakkinda bilgisi olan var mi:KK53:
Bu arada ayda 8ile12 kg verdiriyor dedi satici bakalim deniyor ablisim gorcez sonucu:KK57::KK3:
Bu çayın desteğiyle Ablanız kilo verdi mi? Sağlığını tehdit eden bir durum yaşadı mı?

Kızlar 5kg verdi 1ayda:KK1: saglik sorunu olmadi cay bitkiselmis sabah aksam iciyor iştihani kapatyor yemek yiyemiyor gerkzde ablama zayfladgni soyluyor kizlar bende almayi dusndum cakat fiyati pahali geldi:KK53:

Arkadaslar ben 1 ayda 7 kilo verdim ben, bir arkadasim 20 günde verdi 7 kiloyu, tabi kilonuza bakiyor bu biraz. 30 kilo fazlaligi olan daha çabuk kilo verir 10 kilo fazlaligi olanla kiyaslarsak. Gerçekten istahi aninda kesiyor, bende çok sasirmistim kullandikca midemin küçüldügünü hissettim. Biraz daha kilo verip yavas yavas birakmayi düsünüyorum, aniden birakirsam tekrar kilo alabilirim diye düsünüyorum. Eger gerçekten kararliysaniz denemenizi tavsiye ederim, ama hangi diyeti uygularsaniz uygulayin eger kilo almaniza sebep olan eski aliskanliklariniza dönecekseniz tekrar kilo alirsiniz unutmayin.

Back