Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar, merhaba.
kurtköy'deki emsey hastanesinde doğum yapmış olan arkadaşlardan hastane ile ilgili yorum almak, bilgi almak istiyorum.
benim ilk gebeliğim ve bu yüzden biraz tedirginim. bana yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim.
Geçen yıl hamılelığım orda sonlandırılmıştı![]()
ameliyathanesı , hasta odaları pırıl pırıl
bu hamılelıgım de de orda kontrollere gıttım dogumu mu da orada yapıcam ınşallah
oldukça temiz ,düzenli ve çalışanları çok pozitif .
uzman ebelerı ve yenı doğan çalışanları ücretsiz eğitim verdiler bır ay boyunca çok bilgili ve motıve edıcıler .normal doğum korkusunu bıle yendım .doğum sancısı sırasında yapılacak masajları ve plates topuyla yapılacak hareketlerı odamızda tekrar yaptıracaklarını soyledıler.plates topumu da koydum doğum çantama
kısacası ben şimdilik memnunum
inşallah hayırlısıyla sonuçlanır.
Geçen yıl hamılelığım orda sonlandırılmıştı![]()
ameliyathanesı , hasta odaları pırıl pırıl
bu hamılelıgım de de orda kontrollere gıttım dogumu mu da orada yapıcam ınşallah
oldukça temiz ,düzenli ve çalışanları çok pozitif .
uzman ebelerı ve yenı doğan çalışanları ücretsiz eğitim verdiler bır ay boyunca çok bilgili ve motıve edıcıler .normal doğum korkusunu bıle yendım .doğum sancısı sırasında yapılacak masajları ve plates topuyla yapılacak hareketlerı odamızda tekrar yaptıracaklarını soyledıler.plates topumu da koydum doğum çantama
kısacası ben şimdilik memnunum
inşallah hayırlısıyla sonuçlanır.
aynı kursa katılmışız kimbilir belki de sohbet ettik molalarda:) ben de memnunum şimdilik ama nasip
canım memur indirimli hali muayene 44 normal 1400 zorunlu sezeryan 1700
Merhaba dogumunuzu emseyde mi yaptınız bilgi verir misiniz hastane hakkında memnunmusuzGüncel olsun diye yazıyorum, normal doğum fiyatı 2000 tl bu aralar .. Ne zaman yükseltirler belli değil tabi :) orda olacak benimde inşallah doğumum
Merh
Merhaba dogumunuzu emseyde mi yaptınız bilgi verir misiniz hastane hakkında memnunmusuz