emsey hastanesinde doğum yapan var mı?

leylvea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
102
45
48
kızlar, merhaba.
kurtköy'deki emsey hastanesinde doğum yapmış olan arkadaşlardan hastane ile ilgili yorum almak, bilgi almak istiyorum.
benim ilk gebeliğim ve bu yüzden biraz tedirginim. bana yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim.

kızlar, merhaba.
kurtköy'deki emsey hastanesinde doğum yapmış olan arkadaşlardan hastane ile ilgili yorum almak, bilgi almak istiyorum.
benim ilk gebeliğim ve bu yüzden biraz tedirginim. bana yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim.

Geçen yıl hamılelığım orda sonlandırılmıştı :(

ameliyathanesı , hasta odaları pırıl pırıl
bu hamılelıgım de de orda kontrollere gıttım dogumu mu da orada yapıcam ınşallah
oldukça temiz ,düzenli ve çalışanları çok pozitif .

uzman ebelerı ve yenı doğan çalışanları ücretsiz eğitim verdiler bır ay boyunca çok bilgili ve motıve edıcıler .normal doğum korkusunu bıle yendım .doğum sancısı sırasında yapılacak masajları ve plates topuyla yapılacak hareketlerı odamızda tekrar yaptıracaklarını soyledıler.plates topumu da koydum doğum çantama :1:
kısacası ben şimdilik memnunum :49:
inşallah hayırlısıyla sonuçlanır.

bu hamılelıgım de de orda kontrollere gıttım dogumu mu da orada yapıcam ınşallah

uzman ebelerı ve yenı doğan çalışanları ücretsiz eğitim verdiler bır ay boyunca çok bilgili ve motıve edıcıler .normal doğum korkusunu bıle yendım .doğum sancısı sırasında yapılacak masajları ve plates topuyla yapılacak hareketlerı odamızda tekrar yaptıracaklarını soyledıler.plates topumu da koydum doğum çantama :1:

inşaallah hayırlısıyla doğumunuzu yapar, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

ayrıc teşekkür ederim sorumu cevapladığınız için.

kafamda deli sorular var çünkü :)) benimde ilk doğumum olacak allah kısmet ederse. o yüzden merak ediyorum.
tekrar teşekkür ederim

aynı kursa katılmışız kimbilir belki de sohbet ettik molalarda:) ben de memnunum şimdilik ama nasip

Kızlar hastanenin 2014 fiyatları ile ilgili bilginiz varmı? Ne kadar olmuş doğum fiyatları?

canım memur indirimli hali muayene 44 normal 1400 zorunlu sezeryan 1700

Normal ücretleri ne oldu acaba? Ben memur değilim muayeneye 40Tl veriyodum. Zorunlu sezeryan 1350Tl.di Normal 900 filandı. isteğe bağlı sezeryanda 2000TL.di. Ben isteğe bağlı sezeryan olacağım bebeğim dönerse. Şu anda makat gelişli duruyor ve zorunlu sezeryan görünüyor. Bi arkadaş sormuş zorunlu sezeryan 2000TL olmuş. 26 ocakta kontrolüm var o zaman öğreneceğim bakalım.

Hanimlar 33. Haftamdayim ilk dogumum olacak Allah izin verrse emseyde 2015 icin dogum ucretlrri hakkinda bilgisi olan var mi

Güncel olsun diye yazıyorum, normal doğum fiyatı 2000 tl bu aralar .. Ne zaman yükseltirler belli değil tabi :) orda olacak benimde inşallah doğumum

Merh

Merhaba dogumunuzu emseyde mi yaptınız bilgi verir misiniz hastane hakkında memnunmusuz

Evet emseyde yaptım, çok memnun kaldım, zorunlu spinal sezeryan oldum, doktorumdan hemşirelerden herkesten memnun kaldım ben, tek sorun bebeğim sarılık geçirdi, sütüm gelmedi yani geldi ama çok çok azdı ve Bebek 4.100 kg idi, doymuyodu sürekli ağlıyodu, hemşireler mama verme emsin dediler çocuk aç kaldı ve sarılık oldu şimdiki aklım olsa mama verirdim hemen, ilk 1 hafta çok uğraştık sarılık kendiliğinden düşürdük .. Hastane odası ameliyathane falan herşey çok güzeldi çok ilgililerdi ama tek sıkıntı mamaya karşı olmalarıydı.. 2700 liraya spinal sezeryan oldum 1 gece kaldım ertesi gün çıktım eve, 1 hafta sonra eve ziyarete geldi hemşire bebeği kontrol etti bana bilgiler verdi, güzeldi yani memnun kaldım hastaneden ..

Back