Arkadaslar tek kelime ile mukemmel bir doktor Benim yumurtalklarimda buyume olmuyor cok yumurtam varmis ben bu yuzden hamile kalamiyordum 1sene devlete gittim geldim karalama yapmiycam hastahane doktor adi vererek ama Gülseren hanima gittigim gbi sagolsun sorunu hemen buldu ve okadar ilgili bir doktor ki kul hakkini gozetiyor kesinlikle extra masraf cikarmiyor ben rahim filmi hic cekilmedim gerek yok dedi gencecik kizsn dedi ilaclari cok fazla yuklemeyelim dedi herseyi tane tane anlatyor bilmiyorum ya kebdisini cok asiri sevdim suan klomen ve catlatma ignesi oldum Allah nasip eder bi bebegim olursada Gülseren hanmla doguma gitnek istiyorum doktor tavsiyemdir size...
Fuzuli seylerle ugrasmiyor cunku kul hakkina girmek istemiyor bi de Allah korkusu var hastane kurtkoy pendik tarafnda istanbulda
bilgilendirme için tşkler :) ben de emseyde gülseren hanıma gidiyorum gebeyim ama bir türlü ısınamadım doktoruma.. her çıkışımda değiştirsem mi doktoru acaba diyorum.. sanki kontrolleri çok kısa tutuyor odaya girmemle çıkmam bir gibi.. umarım sizin gibi sevebilirim..
mrb canım bende gülseren hanıma gidiyorum ve çok memnunum. 28. haftamızdayız. kendisi kadın doğumda sayılı doktorlardan. tüp bebek eğitimi de var. doğumlara, özellikle kritik doğumlara o giriyor. muayene ücreti 50tl.
mrb canım bende gülseren hanıma gidiyorum ve çok memnunum. 28. haftamızdayız. kendisi kadın doğumda sayılı doktorlardan. tüp bebek eğitimi de var. doğumlara, özellikle kritik doğumlara o giriyor. muayene ücreti 50tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?