Emsey hastanesi <3 GÜLSEREN Özseker Rafioglu / kurtkoy -pendik

zahmiin

gönül yorgunu . . .
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
208
1
16
İstanbul
Arkadaslar tek kelime ile mukemmel bir doktor Benim yumurtalklarimda buyume olmuyor cok yumurtam varmis ben bu yuzden hamile kalamiyordum 1sene devlete gittim geldim karalama yapmiycam hastahane doktor adi vererek ama Gülseren hanima gittigim gbi sagolsun sorunu hemen buldu ve okadar ilgili bir doktor ki kul hakkini gozetiyor kesinlikle extra masraf cikarmiyor ben rahim filmi hic cekilmedim gerek yok dedi gencecik kizsn dedi ilaclari cok fazla yuklemeyelim dedi herseyi tane tane anlatyor bilmiyorum ya kebdisini cok asiri sevdim suan klomen ve catlatma ignesi oldum Allah nasip eder bi bebegim olursada Gülseren hanmla doguma gitnek istiyorum doktor tavsiyemdir size...
Fuzuli seylerle ugrasmiyor cunku kul hakkina girmek istemiyor bi de Allah korkusu var hastane kurtkoy pendik tarafnda istanbulda

bilgilendirme için tşkler :) ben de emseyde gülseren hanıma gidiyorum gebeyim ama bir türlü ısınamadım doktoruma.. her çıkışımda değiştirsem mi doktoru acaba diyorum.. sanki kontrolleri çok kısa tutuyor odaya girmemle çıkmam bir gibi.. umarım sizin gibi sevebilirim..

mrb canım bende gülseren hanıma gidiyorum ve çok memnunum. 28. haftamızdayız. kendisi kadın doğumda sayılı doktorlardan. tüp bebek eğitimi de var. doğumlara, özellikle kritik doğumlara o giriyor. muayene ücreti 50tl.

Biraz soguk bir mizaci var ama ben egitimi olsun ilgilenmesi olsun coj be ge ndm dusunun yumurta takibim vardi nobetten iznine vikacagi saatte hakka girmemek icin bakti bana sagolsun ve daha once aylarca hastanede gezdm doktorlar anlamamisti polikistikover oldugumu o hemen cozdu

doğum ücretlerini soran var mı emseye ben sormadım da hiç.. bir de arkadaşım sen şeker yüklemesi yaptırdın mı o ne kadar?

Arkadaşlar hamileliğim boyunca Gülseren Hanım'a gittim.27.haftasına kadar güzel bir hamilelik geçirdim,sorunlarım bu haftadan sonra başkadı miyomlarım yüzünden kanamam oldu yatak istirati ve ilaçlarla herşey normale döndü derken,her hafta ultrasonla muayne olmama rağmen Gülseren Hanım bebeğimdeki gelişim geriliğini fark edemedi.Tesadüfen Şükran Hanım'a muayne oldum o fark etti.Gülseren Hanım'a gönderdi.Ben gelişim geriliği görmüyorum çok iyisin 3 hafta sonra kontrole gelebilirsin dedi ve izne ayrıldı.Ben bunun rahatlığıyla 2 hafta geçirdim.doğum iznine ayrılmak için Pınar Hanım'a gittim.Tansiyonum 14/9 çıktı.gelişim geriliği var 2 hafta dedi.idrar testleri falan derken preaklamsi teşhisi kondu ve hastaneye yattım gece bebeğimin kalp atışları yavaşladı acilen doğuma alındım. 33.haftamda doğum yaptım.Kabus dolu günler geçirdim.bebeğim 1 ay yoğun bakımda kaldı.1600 doğdu.Yaşadığım süreç çok zordu.erken doğduğu için ameliyat oldu.Gülseren hanımın bilgisine güvendiğim için,son aylarda doktor değiştirmemek için devam ettim ama çok hata yapmışım.Şimdiki aklım olsa kesinlikle tercih etmezdim.Allah bebeğimi korudu bize bağışladı,rapor almaya gitmeseydim bebeğim karnmda ölebilirdi.Arkadaşlar hamilelikte en ufak şüphede gözünüzü açık tutun.Umarım kimse benim ysşadıklarımı yaşamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…