emsan tencere seti (mürdüm serisi) yada schafer'in renkli tencrelerinden alan var mı

emosavas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
51
0
kızlar dün emsan mürdüm tencereu seti aldım biraz koyu geldi bide schaferin renkli olanları vardı mavi turuncu falan aslında renkli olanlar hoşuma gitti ama üstüne baktığımda pürüzler gördüm ve almaktan vazgeçtim orda çalışn teşhirde diye böyle dedi ama teşhirde bile olsa öyle olmaması gerekirdi baya dökülmüştü bende emsan mürdüm serisini aldım alan yada kullanan varmı akıl verin nolur hala değiştirme imkanım var

valla cnm shaferı çoğu kişi önermio şahsen ben tercih etmem ama emsan iyi bi markadır yani çelikte öyle ama teflonunu bilmemem kötü olduğunu sanmıorm ama, rengi fln da hoşuna gittiyse bence değiştirme, fiyatı ne kdrdı?

Son düzenleme:
valla cnm shaferı çoğu kişi önermio şahsen ben tercih etmem ama emsan iyi bi markadır yani çelikte öyle ama teflonunu bilmemem kötü olduğunu sanmıorm ama, rengi fln da hoşuna gittiyse bence değiştirme, fiyatı ne kdrdı?

teşekkürler tatlım ya çok saol 4 lü tencere takımı+düdüklü+çaydanlık+tek kulplu tava+sos tavası+yumurta tavası 580 'e falan geldi

canım sen bunları tek tekmi setmi aldın bende emsana bakıyorumda 280 ve 330 civari tencere setlerinde fiyatlar sen diğer saydıklarını tek tekmi aldın canım

ben schaferdan bunu aldım inş. pişman olmam yaa

içime kurt düştü

kızlar dün emsan mürdüm tencereu seti aldım biraz koyu geldi bide schaferin renkli olanları vardı mavi turuncu falan aslında renkli olanlar hoşuma gitti ama üstüne baktığımda pürüzler gördüm ve almaktan vazgeçtim orda çalışn teşhirde diye böyle dedi ama teşhirde bile olsa öyle olmaması gerekirdi baya dökülmüştü bende emsan mürdüm serisini aldım alan yada kullanan varmı akıl verin nolur hala değiştirme imkanım var

canım ben de emsanın ürünlerini kullanıyorum çok da memnunum ama bende sadece çelik olanları var. keşke çelik alsaydın teflon çok zararlı ve kullanışşsız.kayınvalidem evlenirken teflon tencere seti almıştı hediye. fıstık yeşiliydi ve bayılmıştım rengine. ama gel gör ki 2 yıl kullanabildim teflonları döküldü ve en ufak çizik olunca kullanmamak gerekiyor. ama çelik alırsan yıllarca kullanırsın. hala değiştirme şansım var diyorsun ben değiştirmni tavsiye ederim ama sen bilirsin tabi.

Güle güle kulllan cnm inş pişman olmassın ben de karaca çeyiz seti alayım dıyorum ama krar veremedım setın ıcnde zaten öelik tencerelerim falan oluyor yada çeyiz setıne grmıycem hepsnı ayrı ayrı alcm bakalm

X