Emsan marka tencere seti almayı düşünüyorum?????

ersoyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
138
0
46
Ankara
Arkadaşlar yeni yeni ceyizim için alış veriş yapmaya başladım ama inanılmaz zevk alıyorum evliliğime daha çok var 2012 yazı olur muhtemelen ama eksiklerimi bi an önce bitirmek istiyorum.. Emsanın 22 parça sepia model tencere setinin siparişini verdim modeli çok beğendim ama emsan marka nasıldır tencereleri kullanışlımı diye birde size danışmak istedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

canım biz evde yıllardır kullanıyoruz hiç bir sorun yaşamadık,benim çeyizimdekilerde emsan. güle güle kullan inş.

teşekkürler canım inşll bi sorun yaşamam, kendimce araştırdım kullananlar hep olumlu yönde konuşuyor ama yinede bide burda sizlere danışmak istedim..yıllardın kullanan biri olarak sendende olumlu şeyler duymak beni rahatlattı saol ..

canim ben 23 senedir emsan kullaniyorum hala ilk gunku gibi inan bana..yemekler emsanda daha lezzetli oluyor ..yada bana oyle geliyor..

Teşekkürler canım bende annemden biliyorum emsan güzel diyip duruyodu ama evde yok kullanmıyoruz annem sağdan soldan duyduğu olumlu tepkilere göre söylüyo, teşekkürler içim rahatladı valla

dün emsanın elma tipi tencerelerini çok beğendim aranızda kullanan varmı bu markayı ve tipini
yandaki kulplarına kapağını takabiliyorsun çok da hoş görüntüsü var

Bende emsanın miray tencere takımını aldım çeyizime,iyi gibi duruyor şimdilik
Emsan hakkında kötü birşey duymadım

emsan iyi değil kızlar, onun yerine ''esse'' yi tercih ederseniz daha memnun kalırsınız.

dün emsanın elma tipi tencerelerini çok beğendim aranızda kullanan varmı bu markayı ve tipini
yandaki kulplarına kapağını takabiliyorsun çok da hoş görüntüsü var

canım bende ilk önce onları beğenmiştim ama kulpu çabuk kırılır dayanıksız olabilir diye düşündüm sonra vazgeçtim ama bencede model çok şirin..

emsan iyi değil kızlar, onun yerine ''esse'' yi tercih ederseniz daha memnun kalırsınız.

canım sen daha önce emsan tencere kullandın mı yani kullanıpta memnun kalmayanlardanmısın.bide tatlım esse yi bende duydum ama mağazasına gidip ürünlerine bakma fırsatım olmadı ama bu aralar sanırım indirim kampanyaları başlamış gidip bakmak lazım.:82:

evet bende sepia kullanıyorum arkadasım lilası var bende :) memnunum şimdilik ama sadece caydanlık sorun cıkarttı onuda götürüp gösterecem elma modeli daha cici gelmişti bana ama sepia daha kaliteli satıcı adamda öyle dedi bende onu aldım..güle güle kullan.

Annemin tencereleri emsan yaklaşık 20 yıldır bir problem çıkarmadı yalnız yeni üretilenler kalite olarak nasıldır bilemem..malum çin malları piyasada kaliiteyi düşürdü.Ben kampanyadan karaca almıştım kimseyede tavsiye etmiyorum .Hayırlı olsun şimdiden afiyetler olsun

bende emsan elma kırmızı 4 lü set alcam bide kuğu sahan set alcam kızlar nettenmi almalıyım ilk bir mağazaya gidip görcem taşıyamam diye netten almak istiyorum

kızlar kapaklar cammı bu arada yardım edermisiniz

Tatlım bence gidip bak önce bende elma diye gittim miray aldım döndüm :) Elmalarda çok güzel ama belki başka birşey beğenebilirsin.
Buarada kapakları cam.

canlarım ya ben emsan tencere takımını hala alamadım biliyormusunuz..
mor rengini istemiştim ama sepia modelin takım olarak moru yokmuş lilası varmış ceyizcim lilasını getirmiş almadım lilayı tencerede hiç begenmiyorum bu ceyiz işlerinede biraz ara verince iyice koptum bakalım tekrar araştıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…