• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emsan - Kahvalti/Yemek/CKB/Cay ?

MyNaYiNo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
2.682
19
66
- Yurtdışı
ceyiz seti degil bunlar tek tek begendim

nakit ödeyince indirim yaparmilar kizlar

birde ckb ve yemek takimlarinda tam karar veremedim

aslinda en cok cisem ckb takimi hosuma gitti her zaman sadelikten yanayim cünkü

yemek takimi da daha cok tondo hsouma gitti aslinda

siz ne dersiniz?

cnm bence hisarın bu kampanyasını da değerlendirebilirsn çok alışveriş yapmasam ben bu ay bunu alıcaktm, sonuçta aynı fiyat ama kalite farkını göz ardı etmemek lazm
12 kişilik 42 parça 493 yerine 299tl

Eklentiler

• $hisar.webp
    $hisar.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 79
yemek takımında ilki sereno çatal kaşık takımında çisem çok güzel cnm ama çay takımında daha güzel modeller var bi daha bak istersen:61:
angelanilin önerdiği takım çok güzel mesela...

Son düzenleme:
yemek takımı için illa bu ikisi arasından seciyorsan tondo derim bende

bernardado da cok guzel , sade ve sık modeller var neden orayı dusunmedin

tondo guzel evet ama cok bilindik sıradan bir model bence

kocaelim sanırm sen hepsini toplu almayı düşünüosn tencere takımını almadıysan bide söyle bi kampanyası varmıs bu aya özel yine hisarınmercury çelik tencere seti ve çatal bıcak takımı 1432 yerine 799 tl:) kendimi hisar satış temsilcisi gibi hissettm ama beğendiğin çatal bıcağa da çok uyuyo bence, kalite ve uygun bişi aradığndan ben fikirlerimi söledm senin gösterdiklerinde güzel ama ben markaları hiç duymadığmdan kalitesini bilmiorm sonrasnda sorun yaşaman kötü olur hisar 100 yıl garanti verio çeliğine, umarm yanlış anlamassn beni bi fikir sadece:)

Eklentiler

• $mercury.webp
    $mercury.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $MERCURY_5660-1[1].webp
    $MERCURY_5660-1[1].webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
merhaba,
çkb çisemi ben de beğendim şık duruyor,ama yakından çatalın uçlarını incele önce derim,çünkü bazı takımların sivri oluyor,bazılarınınki ise yayvan.bu benim için önemli mesela;çatalın iyi batması yönünden.yemek takımı aynı fiyata daha güzellerini bulabilirsin.geçen gün yakından gördüm emsanın yemek takımlarını ve porselenini çok beğenmedim.çay setinde ise angelanilin önerdiğini daha çok beğendim.kalite olarak da hisar jumboyla neredeyse eşdeğer zaten.çay tepsisi olarak bir önerim olacak.ben bu yeni setlerin tepsisini çok beğenmiyorum,ama tabii ki bir takım almam lazım onlardan da.geçen gün bir pastanede çay içerken çikolata tepsilerine baktım,büyükleri gayet güzel çay tepsisi olarak kullanılabilir.zaten sadece çay setinin tabakları olmayacak.bir çok çay bardağımız ve alt tabakları olacağı için o da şık bir seçenek olabilir diye düşündüm.bilinen klasik gümüş tepsilerin yanısıra ondan da alınabilir.işlemeli bakır tepsilerden bulabilirseniz söz yüzüklerinin filan konduğu tepsilerin büyüğü gibi,onlar da çok şık olur,iğne oyası veya ince dantel bir örtüyle.evet abarttım biraz biliyorum:))ama seviyorum :)) size de kolaylıklar..

kizlar tesekkür ederim fikirleriniz icin..

türkiyeye ancak ekimde geliyorum o zamana kadar bir cok kapmanyayi kaciracagim sanirim??

angel hisarin bi ceyiz takiminada baktim bak sana linkini vereyim :

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...aco-kare-porselenli-ceyiz-seti-194-parca.html

katinam hayir hayir abartmadin =))

ama ben online shopta sadece iki tane secenek gördüm emsanin hisarinda sadece ceyiz setini inceledim..

cookie ve yine ayni sorun bernardonun inernet sayfasinda sadece beyaz olan yemek takimlarini görebildim ? :S

deryayesil sanada cok tesekkür ederim benimde en cok cisem hosuma gittii..

baktm cnm linkine, içinde porselen takımıda varsa iyi fiyatı gayet, beğendiysen değerlendirebilirsn bence

Son düzenleme:
Zaten emsan kahvaltı takımlarına bakmanızı ben söylemiştim. =) Haliyle onu beğendim yani.Çünkü çok kalın porseleni yok o yüzden yakından çok kibar olduklarını düşünüyorum.

Ancak ben yemek takımı bakarken emsanın daha hoş takımlarını gördüm.Ama illa ikisinden biri olacaksa şahsen tondo nazan modeli güzel geldi bana.Bir de bütçe meselesi var haliyle.Emsanın ürünleri uçuk fiyatlarda değil.

Kaşık çatal takımına gelirsek çisem sade ve şık duruyor ama ben kendime başka bir markadan alırken aynı bu tarz sıfır desen bir modeli beğendim.Ama yakından bakınca pek hoş durmuyordu.Dergide olan hoşluğuyla hiç bir alakası yoktu.Emsanda da böyle midir bilemem tabii ama bunu göz önüne alın.Helin modeli de bana oldukça güzel geldi.

Çay takımına gelirsek çok klasik geldi bana.Daha farklı modeller bakın bence.​

Back
X