merhaba,
çkb çisemi ben de beğendim şık duruyor,ama yakından çatalın uçlarını incele önce derim,çünkü bazı takımların sivri oluyor,bazılarınınki ise yayvan.bu benim için önemli mesela;çatalın iyi batması yönünden.yemek takımı aynı fiyata daha güzellerini bulabilirsin.geçen gün yakından gördüm emsanın yemek takımlarını ve porselenini çok beğenmedim.çay setinde ise angelanilin önerdiğini daha çok beğendim.kalite olarak da hisar jumboyla neredeyse eşdeğer zaten.çay tepsisi olarak bir önerim olacak.ben bu yeni setlerin tepsisini çok beğenmiyorum,ama tabii ki bir takım almam lazım onlardan da.geçen gün bir pastanede çay içerken çikolata tepsilerine baktım,büyükleri gayet güzel çay tepsisi olarak kullanılabilir.zaten sadece çay setinin tabakları olmayacak.bir çok çay bardağımız ve alt tabakları olacağı için o da şık bir seçenek olabilir diye düşündüm.bilinen klasik gümüş tepsilerin yanısıra ondan da alınabilir.işlemeli bakır tepsilerden bulabilirseniz söz yüzüklerinin filan konduğu tepsilerin büyüğü gibi,onlar da çok şık olur,iğne oyası veya ince dantel bir örtüyle.evet abarttım biraz biliyorum:))ama seviyorum :)) size de kolaylıklar..