ben emsan aldım canım..ama kullanmadım birsey diyemicem kısmetse bir ay sonra bakıcaz artık
hisar elbet kalitelidir
burada karaca ile ilgili hep kötü yorumlar okudum fakat cevremde cokfazla karacanın celiklerini kullanan var ama onlardan olumsuz bir yorum duymadım hatta tavsiye eden bile var :44: bu yüzden ancak kullanıma baglı oldugu sonucu cıkıyor :44:
yanıltmak istemem ama arada fiyat farkı cok ben olsam yine emsan tercih ederdim
Evet canım ya nerdeyse iki katı pahalı
Bakalım yorumlar gelsin ama sanırım Emsan aklıma yatacak...
1 ay kaldı ha? Vay be Eda, ne çabuk gelişti her şey
Maşallah ya
İyi akşamlar kızlar
Bilenleriniz vardır, küçük küçük çeyiz alışverişleri yapıyordum bir süredir, artık büyük parçaları almanın vaktinin geldiğini düşündük annemle ve araştırmalara başladık. Büyük parçalar dediğim çelik tencere seti, misafir çkb takımı ve porselen yemek takımı...
Çünkü seramiklerimi ve kullanacağım teflonlarımı almıştım. Araştırma yaparken her markanın uzmanlaştığı alanı tercih etmek istedim. Bu yüzden çelik setim için başından beri ya Hisar ya da Korkmaz diyordum. Fakat Hisar biraz pahalı geldi bana, Korkmazdan Hiper tencere setini, 12 kişilik yemek takımnı, çkb takımını, 6 kişilik kahvaltı takımını, seramik tostkolik tost makinesini ve misafir su takımını toplam 2,910 TL'ye buldum bi çeyizcide. Çelik set tamam ama porselenler bir türlü içime sinmiyor
Bu yüzden bugün bi çeyizciye daha baktım, orada da Emsan'ın çeyiz setini ve Kütahya Porselenin de çeyiz setini gördüm. Buradaki satıcı bana, Emsan'ın çelik setini, çkb takımını ve özel bi kampanya yaparak Kütahya'nın yemek takımını fark almayarak vereceğini söyledi, Kütahya'nın kahvaltı takımını da verecek ayrıca. Ücret ise 1,600 TL. Düşününce arada 1,300 lira var, su takımı ve tost makinesi tutsa tutsa 500 lira tutar...
Gel gelelim ben Emsan hakkında pek az bilgiye sahibim. Sadece eskiden çok iyi olduğunu duydum, Peki hala öyle midir kullanan arkadaşlar? Bir de Korkmazda baktığım çelik setin kulpları çelik üstüne silikon kaplamaydı, bulaşık makinesinde yıkanabilir yani. Fakat Emsan'ın kulpları ya plastik ya da çelik, elimi yakmayacağını söyledi ama sizden de duymak istedim.
Sizce içime sinmeyen bi yemek takımı ve içime sinen çelik set için 1,300 lira fazla vermeye değer mi? Peki ikinci fırsat sizce nasıl fiyat-performans değerlendirmesi yaparsak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?