• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emsan Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Mutella

29.07.2017
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
8.815
8.147
248
İyi akşamlar kızlar :3:
Bilenleriniz vardır, küçük küçük çeyiz alışverişleri yapıyordum bir süredir, artık büyük parçaları almanın vaktinin geldiğini düşündük annemle ve araştırmalara başladık. Büyük parçalar dediğim çelik tencere seti, misafir çkb takımı ve porselen yemek takımı...
Çünkü seramiklerimi ve kullanacağım teflonlarımı almıştım. Araştırma yaparken her markanın uzmanlaştığı alanı tercih etmek istedim. Bu yüzden çelik setim için başından beri ya Hisar ya da Korkmaz diyordum. Fakat Hisar biraz pahalı geldi bana, Korkmazdan Hiper tencere setini, 12 kişilik yemek takımnı, çkb takımını, 6 kişilik kahvaltı takımını, seramik tostkolik tost makinesini ve misafir su takımını toplam 2,910 TL'ye buldum bi çeyizcide. Çelik set tamam ama porselenler bir türlü içime sinmiyor :31:
Bu yüzden bugün bi çeyizciye daha baktım, orada da Emsan'ın çeyiz setini ve Kütahya Porselenin de çeyiz setini gördüm. Buradaki satıcı bana, Emsan'ın çelik setini, çkb takımını ve özel bi kampanya yaparak Kütahya'nın yemek takımını fark almayarak vereceğini söyledi, Kütahya'nın kahvaltı takımını da verecek ayrıca. Ücret ise 1,600 TL. Düşününce arada 1,300 lira var, su takımı ve tost makinesi tutsa tutsa 500 lira tutar...
Gel gelelim ben Emsan hakkında pek az bilgiye sahibim. Sadece eskiden çok iyi olduğunu duydum, Peki hala öyle midir kullanan arkadaşlar? Bir de Korkmazda baktığım çelik setin kulpları çelik üstüne silikon kaplamaydı, bulaşık makinesinde yıkanabilir yani. Fakat Emsan'ın kulpları ya plastik ya da çelik, elimi yakmayacağını söyledi ama sizden de duymak istedim.
Sizce içime sinmeyen bi yemek takımı ve içime sinen çelik set için 1,300 lira fazla vermeye değer mi? Peki ikinci fırsat sizce nasıl fiyat-performans değerlendirmesi yaparsak?

ben emsan aldım canım..ama kullanmadım birsey diyemicem kısmetse bir ay sonra bakıcaz artık :1:
hisar elbet kalitelidir
burada karaca ile ilgili hep kötü yorumlar okudum fakat cevremde cokfazla karacanın celiklerini kullanan var ama onlardan olumsuz bir yorum duymadım hatta tavsiye eden bile var :44: bu yüzden ancak kullanıma baglı oldugu sonucu cıkıyor :44:
yanıltmak istemem ama arada fiyat farkı cok ben olsam yine emsan tercih ederdim

Son düzenleme:
ben emsan aldım canım..ama kullanmadım birsey diyemicem kısmetse bir ay sonra bakıcaz artık :1:
hisar elbet kalitelidir
burada karaca ile ilgili hep kötü yorumlar okudum fakat cevremde cokfazla karacanın celiklerini kullanan var ama onlardan olumsuz bir yorum duymadım hatta tavsiye eden bile var :44: bu yüzden ancak kullanıma baglı oldugu sonucu cıkıyor :44:
yanıltmak istemem ama arada fiyat farkı cok ben olsam yine emsan tercih ederdim

Evet canım ya nerdeyse iki katı pahalı :31:
Bakalım yorumlar gelsin ama sanırım Emsan aklıma yatacak...
1 ay kaldı ha? Vay be Eda, ne çabuk gelişti her şey :16:
Maşallah ya :nazar:

Evet canım ya nerdeyse iki katı pahalı :31:
Bakalım yorumlar gelsin ama sanırım Emsan aklıma yatacak...
1 ay kaldı ha? Vay be Eda, ne çabuk gelişti her şey :16:
Maşallah ya :nazar:

tamam canım bekle bakalım ne alırsan al memnun kalırsın inşallah :16:
evet canım zaman dedigimiz cok cabuk geciyor..
bak senin nişanada az kalmıs sonrası corap sökügü gibi geliyor zaten :16:

Canım emsandan ben hiç Memnun değilim. Düdüklü tenceresi ve bıçak setini kullaniyorum. 10 aylık evliyim bıçaklarımin ucu kirilmaya başladı düdüklü tencerem yukardan yemeğin suyunu fıslatıyo. Bi daha ne alırım ne tavsiye ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

emsan tencerelerimiz var 25 senelik :D çok sağlamlar bende bir şey almadım henüz oradan, bir seramik bıçak aldım canım ama kaliteli olduğunu düşünüyorum

Canım ben de emsandan aldım set halinde...Kahvaltı takımımı karacadan ekletmiştim sadece. Ama henüz kullanmadım umarım iyidir diyorum:31:
Ben de hep hisar ya da korkmaz dedim ama benim için de çok pahalı geldiler:50:

emsan annemin çeyizinden beri hala kullandığı bi marka bence sıkıntı yaşamazsın özellikle öbür sete göre porselenin kütahya olması ve ciddi fiyat farkı da var. korkmaz nasıl bilmiyorum ama fiyatları biraz abartılı geliyo bana. bende aryıldız tencere seti, kütahya bone yemek takımı, biev kahvaltı takımı, falez 7 parça seramik tencere seti ve baharat takımını 1900 e almıştım ama henüz kullanmaya başlamadım. aryıldız nası hiç bilmiyorum ama görsel olarakta gönlümden geçen emsandı aslında. bence emsanı seçebilirsin alınca fotolarını bekliyoruz :34:

MuTi'm , bende emsan aldım çeyiz setimi. Aklımda hiç soru işareti yok, gayet içime sinerek aldım.

Umarım kullanınca da memnun kalırım :16:

Evet hisar iyi bi marka ama o da aynı şekilde çiziliyormuş, bence o kadar para vermeye gerek yok.

canim ben korkmaz yada hisar almani tavsiye ederim.eskiden kaliteli olabilir tabi ama arrik bu iki markanin iyi oldugunu dusunuyorym tecrubeli oldugumdan degil icimden gecen bu.bide illa yemek takimini ayni yerden almak zrunda diilsin icine sinsin.varsin iki yere taksitin olsun.paket yapicam diye icine sinmeyeni alma.

benim herşeyim hisar annem yakın arkadaşlarımda hisar kullanıyor ve cok memnunlar ayrıca hisar 100 yıl garantı veriyor:) emsanda iyidir ama son yıllarda kalitesi düştü diyorlar karar senin genede

Son düzenleme:
ben emsandan çatal bıçak almıştım tekli olanlardan, 6şar tane almıştım.1 kere makinada yıkandıktan sonra sarardılar resmen.çeyizime burdan birşey almam.belki set şeklinde olanlar daha kalitelidir bilemiyorum ama cesaret edemem yani :50:

İyi akşamlar kızlar :3:
Bilenleriniz vardır, küçük küçük çeyiz alışverişleri yapıyordum bir süredir, artık büyük parçaları almanın vaktinin geldiğini düşündük annemle ve araştırmalara başladık. Büyük parçalar dediğim çelik tencere seti, misafir çkb takımı ve porselen yemek takımı...
Çünkü seramiklerimi ve kullanacağım teflonlarımı almıştım. Araştırma yaparken her markanın uzmanlaştığı alanı tercih etmek istedim. Bu yüzden çelik setim için başından beri ya Hisar ya da Korkmaz diyordum. Fakat Hisar biraz pahalı geldi bana, Korkmazdan Hiper tencere setini, 12 kişilik yemek takımnı, çkb takımını, 6 kişilik kahvaltı takımını, seramik tostkolik tost makinesini ve misafir su takımını toplam 2,910 TL'ye buldum bi çeyizcide. Çelik set tamam ama porselenler bir türlü içime sinmiyor :31:
Bu yüzden bugün bi çeyizciye daha baktım, orada da Emsan'ın çeyiz setini ve Kütahya Porselenin de çeyiz setini gördüm. Buradaki satıcı bana, Emsan'ın çelik setini, çkb takımını ve özel bi kampanya yaparak Kütahya'nın yemek takımını fark almayarak vereceğini söyledi, Kütahya'nın kahvaltı takımını da verecek ayrıca. Ücret ise 1,600 TL. Düşününce arada 1,300 lira var, su takımı ve tost makinesi tutsa tutsa 500 lira tutar...
Gel gelelim ben Emsan hakkında pek az bilgiye sahibim. Sadece eskiden çok iyi olduğunu duydum, Peki hala öyle midir kullanan arkadaşlar? Bir de Korkmazda baktığım çelik setin kulpları çelik üstüne silikon kaplamaydı, bulaşık makinesinde yıkanabilir yani. Fakat Emsan'ın kulpları ya plastik ya da çelik, elimi yakmayacağını söyledi ama sizden de duymak istedim.
Sizce içime sinmeyen bi yemek takımı ve içime sinen çelik set için 1,300 lira fazla vermeye değer mi? Peki ikinci fırsat sizce nasıl fiyat-performans değerlendirmesi yaparsak?

Emsan ayrıcalığımsın diyor reklamda ama kullanmadığım için bilemeyeceğim..

Karaca kullanıyor annem evde gayet memnun.

Son düzenleme:
Back