Emsan Elma'mı-Terra mı ? Acil yardım..

cicibisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
2.882
3
116
38
İstanbul
Bugün eşim güya bana sürpriz yapıcakmış ama kendi başına karar veremiyceği için mecburen söyledi :)
Magazadaki satıcı kadınla telefonda konuşmak durumunda kaldık ve bana emsan Terra serisinin gerçek seramik olduğunu ve onun modeline bakmamı söyledi.
ilk önce karacanın natura ve seravita serilerini sordum ve seravita var ama gercek seramik olmadığınıda belirtti.
bunun üzerine terra serisini kararlaştırdık ve eşim ödeme yapıp geldi.
lakiiinnn eve getirdiği kutu elma serisi.
onuda beğendim ama "non-stick" yazıyo üzerinde.
geri göndersemmi yoksa bunumu kullansam bilemedim.fikirleriniz neler??

Son düzenleme:
Alırken bende karasız kalmıştım, ikisi de çok güzel. Emsan Terra aldım. Çok memnunum, tencerenin kapağını açmadan kapaktaki bir bölüm ile yemeklerin suyunu süzebiliyorum. Yemek yaparken çok rahat oluyor. Emsan Elma'yı da almayı da istiyorum. Mutfağında olan varsa fikirlerini alabilir miyim?

Bende terraya karar verdim ve degisim icin yolladim,pembe renginden.
Umarim uxun omurlu olur,sen ne zamandir kullaniyosun,cizilme vs bise oldumu? Birde elma serisi non stick mis yani teflonun beyaz hali..

İki senedir kullanıyorum, çizilme yada başka bir hasar olmadı. Ondan yenisini Elma almak istiyorum, kardeşimde var Elma serisi, evet onda görmüştüm non-stick olduğunu dış rengi zaten güzel içi de çok şık duruyor. Hayırlı olsun eşiniz güzel süpriz yapmış :)

Tesekkur ederimmm:)) epeydir istiyodum Ama modelde cok kararsiz kaldigim icin,bide yeni dogum yaptim cikip gezemiyorum heryere oda saolsun gitmis almis insallah bende saglikli kullanirimda sıkınti olmaz.tesekkur ederim yorumun icinn,rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…