- 19 Şubat 2019
- 288
- 175
- 103
- Konu Sahibi Mavilibulut
-
Ben hiç duymadım canım ama emzirdiğim için riske atmazdım ben heralde
Aslında uygun bir bölüme açmışsınız ama konunuzu yorum alma ihtimalinizi yükseltmek için aynı uygunlukta olan fakat daha aktif bir bölüme taşıdımAcaba yanlış yere açmış olabilirmiyimMune
Teşekkür ederiiimmAslında uygun bir bölüme açmışsınız ama konunuzu yorum alma ihtimalinizi yükseltmek için aynı uygunlukta olan fakat daha aktif bir bölüme taşıdım
Aslında fizik tedavi için kullanıyomuş canım bu yöntem sırt ağrısı vs pek iyi geliyomuş, bana bi gçrüştüğüm yer emziriyosanız size başka paket sunayım dedi acaba doğrukuk payı ne bilemedim internette hiç emziren annelere zararlı dememiş, hamişler kalp pili olanlar kanser tedavisi olanlar demiş.Ben hiç duymadım canım ama emzirdiğim için riske atmazdım ben heralde
Yine mesaj gelmezse konu linkini duvarıma kopyalayabilirsinizTeşekkür ederiiimm
Tslefona uygulama yükledim ordan giriyorum zahmet olmazsa nasıl yapabilrim söyleyebilirmisinizYine mesaj gelmezse konu linkini duvarıma kopyalayabilirsiniz
Aa anladım teşekkğr ederim bende reformer pilates yapmaya karar verdim riske atmamak adına, peki iie yaramadığıno söylerken genel olarak mı öyle biz eşli olarak 4 kişi gidelim demiştik eşlerde heveslenmişti kas yapcaz göbüşler gitcek diyeMerhaba doğum yapmadım hiç ama önceden ems eğitimi veriyordum,Çok işe yaradığını söyleyemem bunun yerine pilatese gitmenizi tavsiye ederim .
Genel olarak yaramıyor kas yapmak istiyorlarsa ciddi manada fitness yapmalarını tavsiye ederim. Göbek eritmek için en hızlı sonuç cardio (açık havada koşu ve yürüyüş) hamur işi ve tatlının olmadığı bir beslenme düzeni belirleyip uygulamanız gerekecek.Bol protein alarak beslenirseniz kısa sürede göbüşler yok olur :)Aa anladım teşekkğr ederim bende reformer pilates yapmaya karar verdim riske atmamak adına, peki iie yaramadığıno söylerken genel olarak mı öyle biz eşli olarak 4 kişi gidelim demiştik eşlerde heveslenmişti kas yapcaz göbüşler gitcek diye
Yani ben reformer yerine bebitoyu arabaya atsam yürüsem göbüş gidermi? Eğer evt gider ama sıkılaşmaz sadece gider ise nasıl tıoparlayabilirim yaza fit girmek istiyorum evde ne spor yapabilirim ne önerirsiniz nasıl yapayım birde beslenme için ufak tefek tiyolar verebilirmisiniz mesela tatlı kesmeliyim biliyorum ama asla kesemiyorum dopumdan sonra düştüm tatlıya yemezsem yoksunluk çekiyorum resmenGenel olarak yaramıyor kas yapmak istiyorlarsa ciddi manada fitness yapmalarını tavsiye ederim. Göbek eritmek için en hızlı sonuç cardio (açık havada koşu ve yürüyüş) hamur işi ve tatlının olmadığı bir beslenme düzeni belirleyip uygulamanız gerekecek.Bol protein alarak beslenirseniz kısa sürede göbüşler yok olur :)
Bence kesinlikle yürüyüş yapın hem sıkılaşır hemde kilo verirsiniz günde 10 bin adım atın yürüyüşte hedefiniz o olsunYani ben reformer yerine bebitoyu arabaya atsam yürüsem göbüş gidermi? Eğer evt gider ama sıkılaşmaz sadece gider ise nasıl tıoparlayabilirim yaza fit girmek istiyorum evde ne spor yapabilirim ne önerirsiniz nasıl yapayım birde beslenme için ufak tefek tiyolar verebilirmisiniz mesela tatlı kesmeliyim biliyorum ama asla kesemiyorum dopumdan sonra düştüm tatlıya yemezsem yoksunluk çekiyorum resmen
Ya çok teşekkür ederim benim göbüş sarktı cıvıdı hamur gibi o yüzden yürüyğş toplaöaz diye yürüyüşü elemiştim ama yarıyorsa tabikş yürüyüş daha iyi olur hem pandemi malum içime sinmiyorduBence kesinlikle yürüyüş yapın hem sıkılaşır hemde kilo verirsiniz günde 10 bin adım atın yürüyüşte hedefiniz o olsun
Beslenme olarakta 6 dan sonra bir şey yemeyin sadece bitki çayı,çay,kahve tüketin.Hamur işi ne kadar spor yapıp yürüsenizde kilo vermenizi yavaşlatır kısa sürede sonuç almak istiyorsanız günde 2 öğün hamur işi olmadan beslenin.
Evde egzersiz olarakta chloe ting videolarını deneyebilirsiniz kısa sürede sonuç verdiriyor.
Ama bence yürüyüş genel sağlığınız içinde en doğrusu olucak en başta bununla başlayın derim.
Bol yeşillik tüketin kahvaltıda maydanoz,roka,dereotu,taze nane gibi hem sütte yapar.
tam tersi siz pt eşliğinde spor yapmaya da gitseniz cardio muhakkak tavsiye edecek yürüme bandına çıkaracaklar.Ya çok teşekkür ederim benim göbüş sarktı cıvıdı hamur gibi o yüzden yürüyğş toplaöaz diye yürüyüşü elemiştim ama yarıyorsa tabikş yürüyüş daha iyi olur hem pandemi malum içime sinmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?