• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emrivaki yapan birine siz olsanız ne dersiniz?

meltem212

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
35
9
1
33
Bir iki kere görüştüğünüz ama çok da sevemediğiniz ve sizi surekli darlayan buluşalım buluşalım diyen biri.
Sizden bir şey rica etse
Ve sizin cvbinizi beklemeden konum atsa bir kaç gün getir götürunu yaparmisiniz.
Onun için özel değil bu arada zaten sizin de gideceğiniz yer ama yine yol güzergahı az da olsa değişecek.
Mesele o da değil istemiyorum emrivaki bir tip olduğu için siz olsaniz ne dersiniz

Bir iki kere görüştüğünüz ama çok da sevemediğiniz ve sizi surekli darlayan buluşalım buluşalım diyen biri.
Sizden bir şey rica etse
Ve sizin cvbinizi beklemeden konum atsa bir kaç gün getir götürunu yaparmisiniz.
Onun için özel değil bu arada zaten sizin de gideceğiniz yer ama yine yol güzergahı az da olsa değişecek.
Mesele o da değil istemiyorum emrivaki bir tip olduğu için siz olsaniz ne dersiniz
Emrivaki hiç sevmem. Kendime zararı dokunur öyle kişilerin.

Bana da pandemi zamanında yakın olmadığım bir arkadaşım hukuk sınavımı benim yerime çözer misin diyip sınav sorularını çat diye atmıştı sinir olmuştum. Müsait değilim yapamam demiştim bozulmuştu. Bozulursa bozulsun yani kimsenin uşağı değiliz sonuçta 😒

Aslında niyeti kötü değil belki ama çok ısrarcı herşeyi damdan soyleyip dobrayim diyen biraz yapışan tıp.

Aslında insanları hemen çözem biriyim ama işte hakettikleri gibi davranamiyorum ne hikmetse.
İNsanlarda bunu kullanıyor

Yapma tabi ne terbiyesiz bir insan usagi mi var... hava soguk disari cikamam kusura bakma de, cok da bayilmadigin biriyse engelle ya da sessize al.

Sizden bir şey rica etse
İnsanca rica etmek varken emrivaki hoş değil bence ben olsam yapamam calışıyorum felan derim

Back