Emre ilhan 2.ameliyat

cubeda

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
183
14
318
İstanbul
Arkadaşlar merhaba ben 2013 temmuzda Emre İlhan'a ilk burun estetiğimi oldum gerçekten çok sorunlu eğri bir burnum vardı. Ameliyat sürecim ve sonrası çok güzel ve eahat geçti. Doktorum çok ilgili anlayışlı biri hasta psikolojisinden çok iyi anlayıp her türlü isteğinize sorunuza hasas yaklaşıyor. Ben çok memenun kaldığım için kardeşimede önerdim daha sonra o da Emre beye ameliyat oldu hatta erkek kardesimde düşünüyor:) ama malesef ben kız kardeşim kadar şanslı değilim. Burnum ameliyat sonrası çöktü tam 1.senede bu durum rahatsız eder bir hal aldı. Ama ameliyat olmak istemediğim için hep eskisinden iyi en azından dedim durdum :) şimdi 5.senemde 5sene öncesindeki paikolojideyim aynada eğri ve çökük bir burun. Emre bey bunu 2.bir ameliyatla toparlayabileceğini ameliyat ücreti almayacagını söyledi bunu daha ilk görüşmemizde bile söylemişti zaren. Ama ben 2.ameliyatı hiç istemedim. Ama sanırım artık mecburum. Yinede en başa döneceğim için çok üzülüyorum. Ya bu da işe yaeamaz yine sorun yaşarsam diye korkuyorum. Ama emre bey revizyonda çok çok iyi ona güveniyorum. Sanırım 2.ameliyat kesin. Benim yaşadığım sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Emre beyde 2 kere ameliyat olan burnu çöken eğriliği tekrar eden var mı? Teşekkürler

aslında kulak burun boğazcı diye biliyorum. kendisine muayine olmaya giden bir arkadaşım büyük burunlu bir kızın burnunun ameliyat sonrası hala buyuk olduğunu ama emre bey in ısrarla o şişlik dediğini söylemişti,ve çökme yaşayan birine dolgu yaptığını anlatmıştı. Bende kendisini çok araştırdım burnumu begenmediğim için ama bebeğim oldu falan annelik derken o dönem ameliyat olmadım. Emre bey'in yaptığı burunları beğenmiyorum artık çok iyi doktorlar var, emre beyi'in yaptığı burunlarda minicik delik dipte ve burnun altından bakınca kocaman uzun bir et parçası var sanki. normal bir insanın o kadar küçük delikleri olmaz . ayrıca herkese standart bir burun yapmıyorum dese de yan yana bakınca tüm yaptığı burunlar aynı şekilde geliyor bana. Şimdi danla biliç in burnunu yapmış . taze taze reklam kokuyor. Hemşiresiyle evliymiş , oğlu olmuş hiç onları paylaşmıyor mesela instagramında , sanki kızları etki altında bırakıp hasta guveni kazanarak işi götürüyor gibi. Bilemiyorum bana samimi gelmedi.

Çok istemiştim kendisine ameliyat olmayı ücret çok yüksekti nasip olmadı. Şimdi danlanın burnunu yapmış çok beğendim.

böyle doktorlara ameliyat olmak lazım herkes hata yapabilir önemli olan hata yapıldı mı sahiplenmek.. benim doktoruma kontrole gittiğimde sıkıntılarımı anlattım şişlik bile dememişti öyle o başka olmazdı filan dedi bende bi daha kontrole bile gitmedim kabullendim geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…