Arkadaşlar merhaba ben 2013 temmuzda Emre İlhan'a ilk burun estetiğimi oldum gerçekten çok sorunlu eğri bir burnum vardı. Ameliyat sürecim ve sonrası çok güzel ve eahat geçti. Doktorum çok ilgili anlayışlı biri hasta psikolojisinden çok iyi anlayıp her türlü isteğinize sorunuza hasas yaklaşıyor. Ben çok memenun kaldığım için kardeşimede önerdim daha sonra o da Emre beye ameliyat oldu hatta erkek kardesimde düşünüyor:) ama malesef ben kız kardeşim kadar şanslı değilim. Burnum ameliyat sonrası çöktü tam 1.senede bu durum rahatsız eder bir hal aldı. Ama ameliyat olmak istemediğim için hep eskisinden iyi en azından dedim durdum :) şimdi 5.senemde 5sene öncesindeki paikolojideyim aynada eğri ve çökük bir burun. Emre bey bunu 2.bir ameliyatla toparlayabileceğini ameliyat ücreti almayacagını söyledi bunu daha ilk görüşmemizde bile söylemişti zaren. Ama ben 2.ameliyatı hiç istemedim. Ama sanırım artık mecburum. Yinede en başa döneceğim için çok üzülüyorum. Ya bu da işe yaeamaz yine sorun yaşarsam diye korkuyorum. Ama emre bey revizyonda çok çok iyi ona güveniyorum. Sanırım 2.ameliyat kesin. Benim yaşadığım sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Emre beyde 2 kere ameliyat olan burnu çöken eğriliği tekrar eden var mı? Teşekkürler
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Emre ilhan 2.ameliyat
- Konu Sahibi cubeda
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burunesteği emre ilhan estetik