• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emre AYDIN'a oylarr hadi kızlarrr:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
mrb arkadaşlar sizden bişey rica edecem biliyorsunuz mtv kanalında bi ödül gecesi düzenlenecek ve türkiye'yi temsilen oylama sonucu emre aydın katılacak emre aydın'ın içinde oldugu bi kategori var avrupanın en sevilen sanatçısı oylaması üstlerde giderkn son zamanlarda oyu baya düşmüş hadi kızlar nasıl futbol şampiyonasında bi türk'ü birinci yaptysak emre aydınıda yapalım orda bi türk olsun. oylama için Müzik, Video, Haber, Forum, MTV Dizileri, Oyunlar | MTV Türkiye adresinden avrupanın en sevilen sanatçısı bölümüne tıklayıp yapabilirsinz sevgilerra.s.

Kendisine karşı olumlu yada olumsuz bir düşüncem yoktu taakii işyerimizin yaptığı kurumsal toplantıdaki konserine kadar..Şu anda kendisine ben ve şirketimizdeki binlerce çalışan tamamen negatif bakıyoruz nedenlerini söyleyip hayranlarına saygısızlık yapmak istemiyorum

Kendisine karşı olumlu yada olumsuz bir düşüncem yoktu taakii işyerimizin yaptığı kurumsal toplantıdaki konserine kadar..Şu anda kendisine ben ve şirketimizdeki binlerce çalışan tamamen negatif bakıyoruz nedenlerini söyleyip hayranlarına saygısızlık yapmak istemiyorum

canım çok şaşırdm ben kendisini hep çok saygılı biri olarak gördm ki herkeste böyle bahsediyodu benim öyle fanatikligim yok şarkıları çok güzl kndi sempatik ondan dinliyorum bu konuyu yazmamdaki amaç orda neden bi türk ödül almasındı

Back