Gelinlik Modelleri Emrah ve Sibel Kirer çifti nikah masasına oturdu.Sibel Kirerin gelinliği

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
[h=2]Emrah ve Sibel Kirer çifti nikah masasına oturdu. Düğün Emrah'ın annesinin çifte Kuran'ı Kerim'i yedi kere öptürmesiyle başladı.[/h]
Emrah ve Sibel Kirer, ilişkilerini nikâh masasına taşıdı.Uzun süredir isimleri yan yana anılan Emrah ve Sibel Kirer, 16 Haziran'da İstanbul Conrad Hotel'in panoramik terasında düzenlenen düğün töreniyle evlendi.Çiftin nikâhını Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu kıydı. Nikâh şahitliklerini ise Kirer'in kuzeni Hakan Urfalı ile Emrah'ın kuzeni Uğur Selçuk Türker yaptı.Törene Ahmet San, Faruk Turgut, Vahit Yıldız, Bülent Seyhan gibi tanınmış isimlerin de aralarında bulunduğu 70 kişi katıldı.
DÜĞÜNDEN NOTLAR
Emrah, Atatürk'ün smokinlerini diken ailenin dördüncü kuşak oğlu Levon Kordonciyan'ın imzasını taşıyan bir damatlığı tercih ederken, Sibel Kirer kendi tasarladığı gelinliği giydi.
Nikâh töreni, Emrah'ın annesi Ayten Erdoğan'ın geleneksel bir adetle Kuran'ı Kerim'i çifte yedi kere öptürmesiyle başladı. Çift, klasik nikâh masası yerine çiçeklerle kaplı bir alana kurulu nikâh kürsüsünde “evet” demeyi tercih etti. Emrah'ın menajeri Engin Esen, çifte bir şaka hazırladı. Nikâhın kıyıldığı sırada alandaki led ekranlarda “Son kararınız mı?” yazısı belirdi. Çift, piyano şeklinde hazırlanmış pastayı beraber kesti.Nikâh töreninin hemen ardından led ekranlarda Emrah'ın “Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi aşk filmi” dediği “Selvi Boylu, Al Yazmalım” filmi yayınlandı. Gecede lazer ışıklarla gökyüzüne “Emrah&Sibel” yazıldı.Yemekte otelin 30 farklı yiyecekten oluşan özel mönüsü servis edildi. (Akşam)

bu kadın hamile mi ya?
ve gelinliğini hiç beğenmedim o kadar paraya bu gelinlik ııı ııı hiç güzel değil..
emrah gene göstermiş cimriliğini
benim gelinliğim bile daha güzeldi

Ben Sibel Kirer'in hamile olduğunu düşündüm nedense... Kabarık gibi gelinliğin göbek tarafı. :26:
Emrah da o saç sakal karışmış haliyle damattan çok dünden kalmış gibi duruyor.
Ama mekan güzel tabii...
Düğün organizasyonu da güzel duruyor.
Allah mesut etsin...

Gelin bana da hamile gibi geldi.
Gelinliğin ön kısmı değil ama son fotoda ki arkadan görüntüsünü beğendim .

Mutluluklar ...
Darısı hayırlısıyla isteyenlere olsun ...

Gelinligi hic begenmedim bende. Sadece arkasini begendim hos durmus. Hamile olsa bile daha hos bir gelinlik tasarlanabilirdi.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben de aynı hamile elbisesi gibi diyecektim ki hamile olduğunu yazmışsınız :) emrah diğer türlü evlenmeyi kabul etmedi demek ki

gelinliğe bakarken "bu ne gelinlik,hamile gelinliklere benziyor"dedim ama sizlerin yorumlarından anladığım kadarıyla hamileymiş bile.

Arka görüntü çok hoş, hamile bi insan ancak bu tarz giyinebilirdi sanırım gelinlik fena değil bence. Yalnız saçına taktığı o toka gelinliğin tüm asaletini almış, aksesuar cidden önemliymiş bunu anladım.

açıkçası gelinliğin üst kısmını ve arka kuyruk detayını çok beğendim ama etek kısmı çok düz iniyor. duvak da güzel ama o kafadaki çiçek nedir öyle? etek kısmı daha hareketli olsaydı çok güzel bir gelinlik olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…