• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emotion Parfüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
ARKADAŞLAR BU PARFÜMÜ TAVSİYE EDEN VAR MI? BEN BEĞENİYORUM AMA SİZİNDE GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM... :):)
fresh.gif

bana da bi arkadaşım morunun deodorantını vermişti, emotionun sitesine girdim, moru için baharatlı yazıyordu, ben de baharatlı kokuları sevmem, yaşıma gitmez.. pur blanca bitince bunu alabilirim, hem fresh hem çiçeksi yazıyordu.

ewt çok güsel kokuyo bence ama sizin ggörüşlerinizide merak ediorum...

emotion ın parfümleri güzel genelde ben sarısını kullanmıstımm bu resmi nerden ekledin cnm?fiyatı ne kadr?

emotion ın parfümleri güzel genelde ben sarısını kullanmıstımm bu resmi nerden ekledin cnm?fiyatı ne kadr?
google'a emotion parfüm yaz, resmi bulursun.
fiiyata gelince kutusu(parfüm,deo,far dahil) 18 veya 19 YTL... (çok hesaplı ve çok güzel)

Ben daha yeni aldım bunun aynısındankaydirigubbakcemile2...19 ytl idi hem ekonomik hem de kokusu hoşuma gitti açıkçası

anneme bi parfümeride hediye edilmişti emotionın pembesi, oldukça hesaplı ve hoş bi koku bence
ben de seneler evvel deodorant ararken açık mavi renkli üstünde çiçek resimleri olan deodorantını buldum o çok süper ama bulamıyorum şimdilerde
deodorant çok fazla kullanmam ama o çok güzeldi cidden o fiyata o koku gerçekten başarılı

bence she de güzel ama morunun deodorantını denedim iyiydi

ewt bnde emotionun baharatlı mor olan parfümünü almıştım ve hiç beyendemi ve 20tl werdim ewde süs gibi duruyor bu gidişle çöpe atıcam hiç iyi değil kokusu tavsiyede etmiyorum

seneler önce kokusuna hayran kaldığım parfüm.çok güzel.ama bi ağır tarafı var.yine de bence çok güzel.

Ben daha yeni fantasy sini aldım o da hafif bi koku ...
Ben 29a aldım ..

cok guzel cıcek kokuları ama kalıcı degıl gercı fıyatı da ona gore uygun:))) bence dp nın yaglı kokularındansa emotıon tarzı alıp sureklı tazelemek daha mantıklı

ben de aldım ama kalıcı değil çok üzüldüm=( daha önce doldurma alıyordum doldurma bile daha kalıcıydı

Ben bunun deodarantını kullandım çok hoş kokusu var ve kalıcı, Rexona nın kullandığım kokusunu bulamayınca bunu deneyeyim dedim çok hoşuma gitti, şimdi kırmızını aldım oda güzel ama pembe daha güzel, senelerdir kullandığım deodarantımı değiştirtti bana

Back