• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emotion love

spaniard

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
1.804
22
158
Diğer
geçen gün yeni çıkan seriden love isimli parfümü aldım.set halinde satıyorlardı.hem deodorantı hem de 50ml parfüm vardı.böyle setleri açıp parfümü koklayamıyoruz ya,ben de deodorantı ile aynı kokuyordur nasılsa diye direkt parfümü aldım.deodorant iyi hoş kokuyor hala beğeniyorum ama parfümünün kokusu çok ağır mı sanki ne?birde gül baskın parfümde çok mu kötü bu koku? markete falan gittiğinizde koklarsanız buraya yorum yapın lütfen.bu da resmi

$07032013145.jpg :ssz::ssz::ssz::ssz:

bu kokuyu biliyorum canım numune olarak vermişlerdi evet biraz sert bi koku ama durdukça alışırsın bende kardeşime verdim o kullandı emotion için romance ve tropical i deneyebilirsin daha güzeller :)

onlarda sadece romance olanını kokladım da sanki ünlü bir markanın parfümünü hatırlattı bana.birde gül kokulu parfüm istiyordum ben ondan bunu aldım.ama deodorantı çok güzel soft ve yumuşak,parfümü keskin.sence çok mu kötü kokuyor?yani hacıdan gelme gül suları gibi mi kokuyor? çevrenin ne düşündüğünü bilmem lazım,koku biraz uçunca güzelleşti ama o halini de sevmeyen çıkabilir.güllü parfümlerin bu riski var işte,her kokladıkları güllü parfümü hacı yağı diye niteleyenler çok malesef.halbuki ben gül kokusunu çok severim:ssz::ssz::ssz:

bence hoş bir kokusu var
başka bir forumda chloe love un taklidi demişler banada öyle geldi o kokuyuda çok severim
öyle her yerde duyduğumuz alışkın olduğumuz kokulardan değil.
bende emotion parfüm almak istiyorum
diğer kokularını biliyor musun yardımcı oalbilir misin ?

emotion violet i biliyorum ben de o da lancome miracle a çok benziyor.kalıcılık yönünden iyi değiller ama hoş kokular.

emotion violet i biliyorum ben de o da lancome miracle a çok benziyor.kalıcılık yönünden iyi değiller ama hoş kokular.
evet kalıcı değiller tam bana göreee :16:
kalıcı kokular bi süre sonra başımı agrıtıyor feci bir şekilde

bence hoş bir kokusu var
başka bir forumda chloe love un taklidi demişler banada öyle geldi o kokuyuda çok severim
öyle her yerde duyduğumuz alışkın olduğumuz kokulardan değil.
bende emotion parfüm almak istiyorum
diğer kokularını biliyor musun yardımcı oalbilir misin ?

love parfümü aldıktan sonra gittim bütün kokularını kokladım emotion'un.onlara dair görüşlerimi yazıyorum.tabi ben diğerlerinin kokularına bakalı 2-3 ay oluyor.

1-romance,kırmızı gül yapraklı olan.ünlü bir parfüme benziyor,genel olarak güzel soft idare eder yani
2-violet,mor olan.satışlarda en çok bu gidiyormuş.çok güzel bir koku.durdukça pudralılaşıyor.beğendim parfümün markasının sorulma olasılığı fazla.ama gül kokusu aradığımdan almadım
3-harmony,turkuaz renkte.bunu bulursan kesin kokla,en çok bunu beğendim ben,meyveli gibi geldi ama saçma sapan bir koku değil kesinlikle hem de hafif,baymıyor.ilk defa bir meyveli kokuyu beğendim
4-tropical,turuncu olan.tam meyveli beğenmedim.bence sarışınlara yakışır
5-love (benim aldığım güllü),asian garden,fantasy bu üçünün bir özelliği yok.bu üçünü kullan inan bana kimse parfümünün adını sormaz o derece garanti veriyorum.gereksiz parfümler bence.love aldığıma pişman oldum.duruyor öyle dolapta kullanmıyorum
.:ssz:

love parfümü aldıktan sonra gittim bütün kokularını kokladım emotion'un.onlara dair görüşlerimi yazıyorum.tabi ben diğerlerinin kokularına bakalı 2-3 ay oluyor.

1-romance,kırmızı gül yapraklı olan.ünlü bir parfüme benziyor,genel olarak güzel soft idare eder yani
2-violet,mor olan.satışlarda en çok bu gidiyormuş.çok güzel bir koku.durdukça pudralılaşıyor.beğendim parfümün markasının sorulma olasılığı fazla.ama gül kokusu aradığımdan almadım
3-harmony,turkuaz renkte.bunu bulursan kesin kokla,en çok bunu beğendim ben,meyveli gibi geldi ama saçma sapan bir koku değil kesinlikle hem de hafif,baymıyor.ilk defa bir meyveli kokuyu beğendim
4-tropical,turuncu olan.tam meyveli beğenmedim.bence sarışınlara yakışır
5-love (benim aldığım güllü),asian garden,fantasy bu üçünün bir özelliği yok.bu üçünü kullan inan bana kimse parfümünün adını sormaz o derece garanti veriyorum.gereksiz parfümler bence.love aldığıma pişman oldum.duruyor öyle dolapta kullanmıyorum
.:ssz:
asian gardenı kokladım oda parfümü gibi geldi bana
violet e bakacağım teşekkür ederim

ben uzun süredir emotion kullanan biri olarak neredeyse tüm serisini denedim diyebiliirm....

aralarında en çok violet ve asian gardeni beğendim ve öğretmenim öğrencilerim parfümümün çok güzel koktuğunu söylerler bir de parfüm tenden tene değişik koku veren bir kimyasal olduğu için herkeste farklı durur bu yüzden kendinize en uygun olanı seçin başkasına olanı değil:)

asian gardenı kokladım oda parfümü gibi geldi bana
violet e bakacağım teşekkür ederim

emotion kokularının hepsini denemiş birisi olarak,tropical gerçekten çok ağır geldi bana.başımı ağrıttı diyebilirim.deodorantı mükemmel,parfümü çok keskin. bende fresh boquet var. deosuda parfümüde güzel.yumoş gibi. ama kırmızı güllü olanı tercih ederim keşke onu alsaydım :12::12::31::31:

Back