• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emoji anlami

Bu kısa cevaplar, detay vermeden konu açmak. Ne soylebilirim ki 😄 Şuan bos vaktim var ondan yazdım yoksa bunu da yazmazdim 😄

Siyah kalp karanlık ve bükülmüş bir mizah duygusu gösterir. Ruhun kara tarafını yansıtabilir. Ayrıca üzüntü ve keder ifade etmek için kullanılır.

Bununla uğraşan birini görmek, benim konuya ciddi cevap vermem ve üzerine derdin ponçikliğine(!) kıyarak kib yapmam...
İşsizlik leveli atladım.

Niye googlellamıyorsunuz bi? Niye, çok basit.
Ya da karşınızdakine sorun, "Bu emojiyi ne manada kullandın?" diye.

Son düzenleme:
İki kalp yanyana, yani iki kişiden bahsediyor bu kalpler. Sizinleyse ikiniz değilse başkası var hayatında. :)

Siyah kalp karanlık ve bükülmüş bir mizah duygusu gösterir. Ruhun kara tarafını yansıtabilir. Ayrıca üzüntü ve keder ifade etmek için kullanılır.

Bununla uğraşan birini görmek, benim konuya ciddi cevap vermem ve üzerine derdin ponçikliğine(!) kıyarak kib yapmam...
İşsizlik leveli atladım.

Niye googlellamıyorsunuz bi? Niye, çok basit.
Ya da karşınızdakine sorun, "Bu emojiyi ne manada kullandın?" diye.
Gönderen kişinin anlam gözettiğini hiç sanmıyorum. Rastgele basmıştır 🙈

Rüya yorumu bilirdim de şimdi de emoji yorumu çıkmış demek. Gündemi çok geriden takip ediyorum🤔

İnstagramda böyle siyah kalbi genelde eşini kaybeden arkadaşım eşiyle ilgili paylaşımlarda kullandığından mıdır bilmem bana yası, imkansız aşkı fln düşündürtüyor

İçim iki kere karardı demek şaka bir yana.

Al iste birtane daha bende kuzene turuncu kalp atmistim ozaman direk gozum onu gordugu icin bana sordu neden turuncu. Tovbe allahim ya kalp iste neyi sorun ettinki

Kırmızı sevmiyordur siyah hoşuna gitmiştir siyah atmıştır
Niye takıldınzki
Kalp kalptir yani
Siyah diye bi manasımı olmalı 🤷‍♀️

Back
X