Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bana kullanıp faydasını gören arkadaşım verdi kutusu bitmemiş.. ama içimde bi huzursuzluk var ondan başkalarına da sormak istedim vitaminin zararı olmaz ama yine de araştırmak en iyisiDuymadim ilaci ama icerigindekilere bakin. Klavuzunda illaki yaziyordur. İnsallah faydasini gorursunuz
Aslında vitamin ama bana içip faydasını gören arkadaşım verdi doktor önerisi değil o yüzden bir kaç kişiye sormak istedimGenelde vitamini cinsiyet olarak ayırmazlar ama ilacın ne ilacı olduğunu bilemiyorum
Prospektüsüne bakarsanız daha iyi olur
Doğru diyosunuz aslında iyice araştırayım benYani bilemiyorum, atıyorum k vitamini ilacı, sizde k vitamini eksikliği var mı ki?
Fazlası zarar çünkü vitaminin de
Aslında eşimde sorun var mı yok mu bilmiyorum doktora gitmeyi kabul etmiyor ama çok sigara içiyor ve kilosu var okuduğum kadarıyla ilaç değil takviye olduğu için eşimi ikna etmek istiyorum umarım işe yararEmodex erkekler için sperm gücü arttıran bir takviye benim eşim 6 kutu kullandı üroloji doktoru tavsiye etti kullandı gayet işe yaradı
İnsallah işe yarar benim eşim 4 sene önce kullandı bir dahada kullanmadı yararını çok gördük daha da gerek kalmadı 1 aydır kecibuynuzu suyu içti hergun taze yapılmış bir şekilde etkisi çok büyük kecibuynuzunun cuma günü yumurta toplama oldu farkını gördük 140 milyon kadarAslında eşimde sorun var mı yok mu bilmiyorum doktora gitmeyi kabul etmiyor ama çok sigara içiyor ve kilosu var okuduğum kadarıyla ilaç değil takviye olduğu için eşimi ikna etmek istiyorum umarım işe yarar
İnşallaah isteklerine ulaşırsın inşallah.. bizde bu ay keçiboynuzu pekmezi içicez inşallah eşimde bunu kullanırİnsallah işe yarar benim eşim 4 sene önce kullandı bir dahada kullanmadı yararını çok gördük daha da gerek kalmadı 1 aydır kecibuynuzu suyu içti hergun taze yapılmış bir şekilde etkisi çok büyük kecibuynuzunun cuma günü yumurta toplama oldu farkını gördük 140 milyon kadar