Gebeliğe Hazırlık Emodex

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

szfb

28.02.2013/26.08.2020
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
1.233
1.205
133
35
Ankara
Selam emodex vitamin ilacı hakkında bilgisi olan kullanan var mı? Birde bu ilacı kadın da erkek de kullanabiliyor mu?

Duymadim ilaci ama icerigindekilere bakin. Klavuzunda illaki yaziyordur. İnsallah faydasini gorursunuz

Genelde vitamini cinsiyet olarak ayırmazlar ama ilacın ne ilacı olduğunu bilemiyorum
Prospektüsüne bakarsanız daha iyi olur

Duymadim ilaci ama icerigindekilere bakin. Klavuzunda illaki yaziyordur. İnsallah faydasini gorursunuz
Aslında bana kullanıp faydasını gören arkadaşım verdi kutusu bitmemiş.. ama içimde bi huzursuzluk var ondan başkalarına da sormak istedim vitaminin zararı olmaz ama yine de araştırmak en iyisi 😊

Genelde vitamini cinsiyet olarak ayırmazlar ama ilacın ne ilacı olduğunu bilemiyorum
Prospektüsüne bakarsanız daha iyi olur
Aslında vitamin ama bana içip faydasını gören arkadaşım verdi doktor önerisi değil o yüzden bir kaç kişiye sormak istedim 😊

Yani bilemiyorum, atıyorum k vitamini ilacı, sizde k vitamini eksikliği var mı ki?
Fazlası zarar çünkü vitaminin de

Her ilacin recetesi var internetten bakin. Hem kafaniz rahat olur

Emodex erkekler için sperm gücü arttıran bir takviye benim eşim 6 kutu kullandı üroloji doktoru tavsiye etti kullandı gayet işe yaradı

Emodex erkekler için sperm gücü arttıran bir takviye benim eşim 6 kutu kullandı üroloji doktoru tavsiye etti kullandı gayet işe yaradı
Aslında eşimde sorun var mı yok mu bilmiyorum doktora gitmeyi kabul etmiyor ama çok sigara içiyor ve kilosu var okuduğum kadarıyla ilaç değil takviye olduğu için eşimi ikna etmek istiyorum umarım işe yarar

Aslında eşimde sorun var mı yok mu bilmiyorum doktora gitmeyi kabul etmiyor ama çok sigara içiyor ve kilosu var okuduğum kadarıyla ilaç değil takviye olduğu için eşimi ikna etmek istiyorum umarım işe yarar
İnsallah işe yarar benim eşim 4 sene önce kullandı bir dahada kullanmadı yararını çok gördük daha da gerek kalmadı 1 aydır kecibuynuzu suyu içti hergun taze yapılmış bir şekilde etkisi çok büyük kecibuynuzunun cuma günü yumurta toplama oldu farkını gördük 140 milyon kadar

İnsallah işe yarar benim eşim 4 sene önce kullandı bir dahada kullanmadı yararını çok gördük daha da gerek kalmadı 1 aydır kecibuynuzu suyu içti hergun taze yapılmış bir şekilde etkisi çok büyük kecibuynuzunun cuma günü yumurta toplama oldu farkını gördük 140 milyon kadar
İnşallaah isteklerine ulaşırsın inşallah.. bizde bu ay keçiboynuzu pekmezi içicez inşallah eşimde bunu kullanır

Back