Erkek İnfertilitesi Emodex kapsül kullanıp eşinin spermiyogram değerleri düzelen var mı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm klomeni eşimde kullanıyor ama tamamen hormon ilacı oldugu için kesinlikle doktor kontrolünde degerlerine bakıp kullanmalı bence çünkü eğer fsh degeri cok artarsa o da azosperm yapar yani bu ilaç fsh ı dengeye getirmek için kullanılıyor eğer düşükse ben yerinde olsam ki öyle yaptım tahlil sonucuna göre kullanmali

Biz zaten 1 kutu kullandik.kaan aydosun onerisiyle.oyle ozel takip yaptrmadik ilactan uzun sure sonra tahlil verdik cok sukur degerlerimiz duzelmisti.zaten dr kontolundelermis proxeed kullaniyorlarmis.sorup belki onuda dahil edebilirler

Biz zaten 1 kutu kullandik.kaan aydosun onerisiyle.oyle ozel takip yaptrmadik ilactan uzun sure sonra tahlil verdik cok sukur degerlerimiz duzelmisti.zaten dr kontolundelermis proxeed kullaniyorlarmis.sorup belki onuda dahil edebilirler
Bizde kaan hocanın hastasıyız cnm bizede o verdi fsha bakıo ona göre devam yada bitir diyo bende ondan dedim druna sormasında fayda var

Bizde kaan hocanın hastasıyız cnm bizede o verdi fsha bakıo ona göre devam yada bitir diyo bende ondan dedim druna sormasında fayda var
Siz kac ay kullandz canim bize 1 kutudan soena bisey vermedi.gerci zaten hamilede kaldim sonrasinda.hernekadar bebeklerimi kaybetsemde en azindan gebelik olustu

Siz kac ay kullandz canim bize 1 kutudan soena bisey vermedi.gerci zaten hamilede kaldim sonrasinda.hernekadar bebeklerimi kaybetsemde en azindan gebelik olustu
Bize 15 gün gün aşırı kullan kan tahlillerini yolla dedi yolladık dün cvp bekliyoruz ona göre degişiklik yapabilirim dedi cnm

Arkadaşlar kaan beye gitmeden önce mi yaptırdınız testleri bize geldikten sonra dedi.ama forumdaki bir çok kişi öncesinde yaptırmış maille yönlendirmiş kaan hoca gelene kadar şu ilaçları kullanın diye.ben ne yapmalıyım maille nasıl ulaşırım hangi testleri yaptırmalıyım bana niye yaptırma dedi

Bizde maille ulastik tahlil sonuclarimizi gonderdik.zaten sayida fln problem olmaginca bize bu onerilerde bulundu yaptk bidahada bisy kullanin demedi

Emodex mi proxeed mi arkadaşlar hangisi iyi ikiside vitamin sanırım bunların bir zararı var mi kaan hoca hangisini oneriyor

Bir melek gelsin canim siz kaan hocaya mi gidiyorsunuz ?maille nasil ulaştın bi kez mail atmaya çalıştim bayanin da kan degerlerini istiyor elimde su an test sonucu yok sadece eşiminkini gonderemiyor muyum ?

Bir melek gelsin canim siz kaan hocaya mi gidiyorsunuz ?maille nasil ulaştın bi kez mail atmaya çalıştim bayanin da kan degerlerini istiyor elimde su an test sonucu yok sadece eşiminkini gonderemiyor muyum ?
Evt cnm kaan hocaya gidiyoruz sayfasına üye olup eşinin tahlillerini yollayabilirsin üye olmadan yollanmıyor yollarken degerlerinizi boşluklara yazın en altta açıklama var ona sormak istediğini yaz ve resim ekle kısmından tahlilin fotosunu tekrar ekleyebilirsin bizde ordan maillesiyoruz sadece eşininkini yolla ben öyle yapıyorum hatta kadın degerleri istediğini görmedim sana dönüt maili gelmesi gerek şu tarihte dönüş yapılcak die

Hah simdi oldu gecen hafta denemistim surekli hata veriyordu 1 ay sonra yazcakmis.Kac kez yuz yuze gorusebildin canim kac aydir ona tedavi oluyorsunuz hangi aşamadasınız

Hah simdi oldu gecen hafta denemistim surekli hata veriyordu 1 ay sonra yazcakmis.Kac kez yuz yuze gorusebildin canim kac aydir ona tedavi oluyorsunuz hangi aşamadasınız
Canm biz muayene gitmeden maillestik ne tahlili ile gelelim die dna hasar demisti hocam bu ay başında ilkkez muayene olduk dna hasarı tedavisi ile başladı 2 hafta klomen emodex kullandık kan tahlilimizi yolladık şimdi cvp bekliyorum ama hormon degerleri cok degişkenmiş onu anladım sonuclardan korktum fsh cok arttı 7 den 14 e cıktı 2 haftada die bugün eşime tatile giderken yol üstünde konyada adama zorla kan tahlili yaptırdım şükür daha fazla artmamıs yine 14

Antalyaya geçerken konyadan geçtik kan aldırdık ama tatilde tutamıyorum acayip yemek yemeye başladı ben ot yediriyorum adam et yiyo önüne geçemiyorum tatil boyunca susarsam cok sevinirmiş
bizde tatilde sınır koyamadık kırmızı et fln da yedı eşim. kola da içti. o 1 haftayı gözden çıkarmıştık malesef

Antalyaya geçerken konyadan geçtik kan aldırdık ama tatilde tutamıyorum acayip yemek yemeye başladı ben ot yediriyorum adam et yiyo önüne geçemiyorum tatil boyunca susarsam cok sevinirmiş
Ya biz hiç öyle et,ot fln dikkat etmiyoruz. Sadece emodex,keçiboynuzu kürü, çinko , keçiboynuzu özü kullanıyoruz.

Cok usteleme biz de disarida cok yemek yeriz onu yeme bunu yeme deyince gerekli olanları da bırakıp daha kotusu olabilir tatilde stresten uzaklasin bebegi düşünmeyin ki dönüşte her seu daha guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…