• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri emo tarzı perçem istiyorum..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

AyShE GuL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.383
15
158
Kayseri
perçemlerim bayağı uzadı ve düzleştirmekten yıpranmış durumdalar kestirip değişik bir model yaptırmak istiyorum..genelde bu fotolardaki emo tarzları beğeniyorum ama özel bi adı var mıdır bunun..kuaföre emo tarzı istiyorum desem çok absürd bişe çıkarır ortaya çekiniyorum ..kaydirigubbakcemile3

$imagesk.jpeg

$imagesjhgg.jpeg

$imagesnjk.jpeg

cnmmm elmacık kemigi izasında kahkül istesennnnn yana dogru kulanacagını söylesen anlar heralde kuaför:)
bu saç modelleri aslıonda klasik modeller krepe ve sprey olunca böle kalıp gibi duuruyor:)

bunların modası geçti artık herkes emolardan iğreniyor, dalga geçiyorlar. bence bi kere daha düşün.

bunların modası geçti artık herkes emolardan iğreniyor, dalga geçiyorlar. bence bi kere daha düşün.

cnm emo olmıcm tabi ki saçımı dikmeyi falan da düşünüyorum kesinlikle..kaydirigubbakcemile3
sadece bu perçemler hoşuma gitti onun da modayla pek bi alakasının olduğunu düşünmüyorum..yerimseniben

cnm emo olmıcm tabi ki saçımı dikmeyi falan da düşünüyorum kesinlikle..kaydirigubbakcemile3
sadece bu perçemler hoşuma gitti onun da modayla pek bi alakasının olduğunu düşünmüyorum..yerimseniben

cnm snein gösterdigin model bence emooo saçı deilki herksin kulandıgı saçlardann öle abartılı bşyi yokk emo saçı dediginnn kahkülleri gözünün içine girenn saçalrında bi kaç ucuk rengin olduguuu koyu siyah göz makyajı yapan kıslar:)senin sitedigin model bence çok güzle ve kulanışlı:)

cnm snein gösterdigin model bence emooo saçı deilki herksin kulandıgı saçlardann öle abartılı bşyi yokk emo saçı dediginnn kahkülleri gözünün içine girenn saçalrında bi kaç ucuk rengin olduguuu koyu siyah göz makyajı yapan kıslar:)senin sitedigin model bence çok güzle ve kulanışlı:)

evt cnm bence de..yerimseniben
arkadaş emoları kimse sevmiyor dediği için öyle dedim modelde emolara ait bişe yok ztn..:)

resimleri goster cnm kuafore,
ama bencede bunlarin kullanimi zor olur surekli sprey kullanman sart,
ama gercekten guze duruyo

İlk resim bana acıların kadını Bergen'i hatırlattı..Kullanımı zorda olsa güzel duruyor perçem ; video paylaşım sitelerinde saçlarını çoğunun kendi kestiğini görmüştüm.Ben cesaret edemem şahsen sempatiksalakcinni en iyisi fotoyu al kuaföre git a.s

Back