• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emniyet'ten Türkan Elçi'ye tehdit tweetine inceleme

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Emniyet'ten Türkan Elçi'ye tehdit tweetine inceleme
fft107_mf6619099.Jpeg

29/11/2015 17:20
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - İstanbul Emniyet Müdürlüğü, öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'nin, sosyal medyadan tehdit edildiği iddialarına ilişkin inceleme başlattı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Türkan Elçi'ye yönelik, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis G.E'nin Twitter hesabından yazıldığı iddia edilen tehdit mesajlarıyla ilgili çalışma başlatıldığı belirtildi.

Personelle yapılan ilk görüşmede, böyle bir Twitter hesabının olmadığını beyan ettiği kaydedilen açıklamada, buna rağmen hesabın adı geçen kişiye ait olup olmadığı ve içeriğiyle ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.

AA
201511291723_tweet.jpg

http://www.radikal.com.tr/turkiye/emniyetten-turkan-elciye-tehdit-tweetine-inceleme-1482733

tehdit var tabii
Chess kaç gündür girilemiyordu şimdi girebilince ufak çaplı bir şok yaşadım :KK53: Valla bu sefer ciddi ciddi site kapandı sandım. Site de herhangi bir değişiklik de yok gibi alt yapı çalışması desem değil:KK64: Bilgin varmı ne olmuş?

Chess kaç gündür girilemiyordu şimdi girebilince ufak çaplı bir şok yaşadım :KK53: Valla bu sefer ciddi ciddi site kapandı sandım. Site de herhangi bir değişiklik de yok gibi alt yapı çalışması desem değil:KK64: Bilgin varmı ne olmuş?

hiç bilmiyorum canım ya, bunalıma girdim haftasonu:KK48:

Ülkedeki durum bence şu, düşünceni söyleyemezsin bizden değilsen ölürsün bize biat etmek zorundasın. Yakarım keserim öldürürüm.
Başka bir dünyada yaşasa idim keşke.
İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.

Malesef pkk elci yi barış dili kullandığı için öldürdü esi bile lanet etti bu duruma .. Umarım tehdit eden kişi bulunup cezasını alır..

bence bu adamın yaptığı terbiyesizlik siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum da, kadın zaten hayat arkadaşını taze kaybetmiş

Back