- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.571
- 198
- Konu Sahibi Sare Lavinya
-
Van merkez rahat olsun herkesşaşkınlıktan gülüyorum
Valla merkezmi ilçemi henüz belli değil 1-2 güne belli olurda yüksek ihtimal merkeze gideriz hayırlısı :) beklemiyoduk şok olduk :)Van merkeze mi cikti tayininiz ? Hayirlisi olsun :)
Valla merkezmi ilçemi henüz belli değil 1-2 güne belli olurda yüksek ihtimal merkeze gideriz hayırlısı :) beklemiyoduk şok olduk :)
sağol chess,hayırlı olsun sare
bişeyi merak ettim, bu tayini çıkan arkadaşlar en geç ne zaman göreve başlamak zorunda
Valla merkezmi ilçemi henüz belli değil 1-2 güne belli olurda yüksek ihtimal merkeze gideriz hayırlısı :) beklemiyoduk şok olduk :)
ya ne şans :) şuan Çanakkaledeyim, nereeedenn nereyee :)) gerçi ilk tercihimizdi, ama çıkmasını beklemiyorduk en azından doğumu burda yapasım vardı, kısmet :)Bebeginiz sansiyla geliyor ne guzel :) Insallah merkez olur da rahat edersiniz.
ya ne şans :) şuan Çanakkaledeyim, nereeedenn nereyee :)) gerçi ilk tercihimizdi, ama çıkmasını beklemiyorduk en azından doğumu burda yapasım vardı, kısmet :)
Hayırlı olsun Erciş Van'a göre daha rahat sorunsuz yer inşallah orası olur dedim içimdenVan merkez rahat olsun herkesşaşkınlıktan gülüyorum
valla ben hiç bilmiyorum neresi iyi neresi kötü, bakalım belli olsun araştırırım heryeriHayırlı olsun Erciş Van'a göre daha rahat sorunsuz yer inşallah orası olur dedim içimden
Ben de Vanlıyım memleketimde ikamet ediyorum sorunuz olursa söylersiniz yardımcı olmaya çalışırım. Polis lojmanları var merkezde lojmanda oturmak istemeyenler özellikle Edremit tokileri tercih ediyor göl manzaralı güzel yer. Sağlıcakla gelin görevi tamamlayıp mutlu bir şekilde gidin yavrunuzla beraber inşallahhhvalla ben hiç bilmiyorum neresi iyi neresi kötü, bakalım belli olsun araştırırım heryeri
teşekkür ederim, lojmanmı evmi karar vermiş değiliz, mutlaka yardım isteyeceğim sizden :)Ben de Vanlıyım memleketimde ikamet ediyorum sorunuz olursa söylersiniz yardımcı olmaya çalışırım. Polis lojmanları var merkezde lojmanda oturmak istemeyenler özellikle Edremit tokileri tercih ediyor göl manzaralı güzel yer. Sağlıcakla gelin görevi tamamlayıp mutlu bir şekilde gidin yavrunuzla beraber inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?