• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emniyet'te polislerin şark görevi listesi yayınlandı

Sare Lavinya

En az 3 çocuk, Gökay & Aden & Kayra
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
5.987
9.571
198
Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan şark tayini açıklamasında, İstanbul'dan 4 bin 500 polisin görev yeri değişirken, yerine 4 bin polis atandı

Emniyet Genel Müdürlüğü şark görevi için atanan memurların listesini yayınladı.

Listede İstanbul'dan 4 bin 500 polisin adı yer aldı. Gidenlerin yerine ise 2 bin 100'ü doğu illerinden şark görevini tamamlayan ve bin 900'ü de polis okullarından yeni mezun olmak üzere 4 bin polis İstanbul'a atandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, ilgili mevzuat hükümlerince belirlenen '2016 Yılı Genel Atamaları' çerçevesinde Başkomiser, Komiser, Komiser Yardımcısı, Başpolis Memuru ve Polis Memuru rütbelerinde toplam 38 bin 103 personelin atama ve yer değiştirme işlemini gerçekleştirdi. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, atama ve yer değiştirme işlemiyle ilgili şöyle denildi:

"1'inci hizmet bölgesinden 2'nci hizmet bölgesine 23.779 personelin, 2'nci hizmet bölgesinden 1'inci hizmet bölgesine 11.655 personelin, 2'nci hizmet bölgesinden 2'nci hizmet bölgesine 1.033 personelin atama işlemleri yapılmış olup 29.991 personelin ise ipka talepleri kabul edildi. 1'inci hizmet bölgesi il statüsüne geçen (Malatya, Kahramanmaraş, Tokat, Rize, Yozgat) illerden 1.636 personelin de batı illerine ataması yapıldı. Personelin talepleri dikkate alınarak yapılan atamalarda; 2'nci hizmet bölgesinden 1'inci hizmet bölgesine dönen personelin yüzde 79,30'u ilk 3 tercihinden birine, yüzde 87.37'sinin 7 tercihinden birine, 1'inci hizmet bölgesinden 2'nci hizmet bölgesine giden personelin ise yüzde 45.58'i ilk 3 tercihinden birine, yüzde 85.47'si ise 7 tercihinden birine atandı."

Açıklamada ayrıca atanması yapılan personele sonuçların SMS yoluyla bildirileceği ve 'Pol-Net' sisteminden kullanıcı adı ve şifreyle girilerek atama bilgisine ulaşılabileceği bildirildi.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1258512-emniyette-polislerin-sark-gorevi-listesi-yayinlandi

hayırlı olsun sare
bişeyi merak ettim, bu tayini çıkan arkadaşlar en geç ne zaman göreve başlamak zorunda
sağol chess,
22 temmuzda ilişik kesilecek, 15-17 gün mehil müddeti var sanırım, ağustos 5-6 gibi başlanır diye düşünüyoruz.

Bebeginiz sansiyla geliyor ne guzel :) Insallah merkez olur da rahat edersiniz.
ya ne şans :) şuan Çanakkaledeyim, nereeedenn nereyee :)) gerçi ilk tercihimizdi, ama çıkmasını beklemiyorduk en azından doğumu burda yapasım vardı, kısmet :)

ya ne şans :) şuan Çanakkaledeyim, nereeedenn nereyee :)) gerçi ilk tercihimizdi, ama çıkmasını beklemiyorduk en azından doğumu burda yapasım vardı, kısmet :)

Aaaa.Canakkalede misiniz? Evet pek sans olmamis :)) ama diger yerleri dusundukce Van bir nebze olsun daha şirin gorundu gozume :)Aynen kismet

valla ben hiç bilmiyorum neresi iyi neresi kötü, bakalım belli olsun araştırırım heryeri
Ben de Vanlıyım memleketimde ikamet ediyorum sorunuz olursa söylersiniz yardımcı olmaya çalışırım. Polis lojmanları var merkezde lojmanda oturmak istemeyenler özellikle Edremit tokileri tercih ediyor göl manzaralı güzel yer. Sağlıcakla gelin görevi tamamlayıp mutlu bir şekilde gidin yavrunuzla beraber inşallahhh

Ben de Vanlıyım memleketimde ikamet ediyorum sorunuz olursa söylersiniz yardımcı olmaya çalışırım. Polis lojmanları var merkezde lojmanda oturmak istemeyenler özellikle Edremit tokileri tercih ediyor göl manzaralı güzel yer. Sağlıcakla gelin görevi tamamlayıp mutlu bir şekilde gidin yavrunuzla beraber inşallahhh
teşekkür ederim, lojmanmı evmi karar vermiş değiliz, mutlaka yardım isteyeceğim sizden :)

burasını bdvye çevirdim affet mune :KK25:

Back