Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesiemmiyor ve artık sütüm yetmiyorr yardım :(
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
emmiyor ne yapsam emdiremıyorum hopluyoruz zıplıyoruz sarkı söyluyoruz ama yok
2 cekiyo sonra ıssırıyo agu ugu bişeler konusuyo ıssırıp cekiyo uyanıkken gözü acıkken imkanı yok
emdiremiyorum napıcamı sasırdım 6 bucuk aylık acaba diyorum gündüz cok mu yediriyorum
ama saatlerce yemesede emmiyor ama uyutuyorum yasdıkdan alıp yataga yatırınca meme diye
aglıyo emiyo uyurken emiyo gündüzleri ögle uykusunda baska da emmiyor geceleride
her saat kalkar meme emerdi şimdi en fazla 3 kere emiyor oda 2 .. 3 dakka
o yüzden artık sütümde yok yiyorum içiyorum süt olsun diye sütte olmuyo napıcam sasırdım bu cocuk neden emmiyor
uyumadan emziremıyorum bu arada biberonda almıyo sagıp vereyım desem biberonda içmıyo uyurken bazen içiyo cok nadir
sagdıgım cogu kes elimde kalıyo..
menumuzde 9 da kahvaltı 11 de meyve 2 yada 3 de corba .. 3 gündür yogurt tutturamadım yogurt yoksa aksama dogru meyveli biskuvi yapıp verıyorum aksam 7.. 8 gibide hipp tahıllı gece maması eger yoksa muhallebi
canım bebeğinin karnını ek gıdalarla zaten doyuruyorsun.bebeğin de üzerine tatlı niyetine emiyordur.yalnız bir şey var, bu aylarda artık her şey dikkatini çeker bebeğinin.onun için de emmeye odaklanması zor olur.sakin loş bir ortamda emzirmeye çalış.
canimmmm ben seni cok iyi anliyorum tam 15 gun önce cildirmak uzereydim emmiyoo emmiyoo ne oluyor bu kuzuma diye kisaca yasadigim sureci anlatayim sonuc ise mükemmel ötesi. Öncelikle benim bebisimin kulaklarinda iltihap baslamak uzereymis bu durumda bebekler emerken cok fazla efor sarfettikleri icin her emme hareketinde kulaga baski basinc uygularmis yutak bölgesi doktorum cok normal oldugunu soyledi benimkide asla biberon alan bir bebek degildisimdi ise benide emiyor biberonada yavas yavas alisiyor gibi meger derdi kulaklarindaymis.Hatta kulagina su kacan bebek bile emmek istemezmis gicir gicir ses yaparmis kulaga
1- ara ögünleri kesinlikle kestim öncelik anne sütü olmali (su anda ara ögün yiyoruz sukur)
2-ana ögnlerin porsiyonlarini yariladim
3-her emme pozisyonuna girmeden önce ayaga kalktim ellerimi bacaklarinin arasindan gecrdimdiger basini kolumun ustune koydum ve ninni soyliyerek ayakta gezdim gözlerinin icne baka baka
4-tv asla acilmadi emerken telefonlari kapadim hic bir sey dikkatimizi dagitmasin diye isiklari bile kapadim(burasi karanlik bir memleketde gunduzde isik yakariz)
5-aSLA YILMADIM BOL BOL TAHAN-PEKMEZ YEDIM EMECEK DEDIM sitres yapmadim sendeki stres onada geciyor cunki surekli kulagina emeceksin bebegim sen anne sutunu cokkk seviyorsun diye telkinde bulundum
SONUC:harika su anda her saniyede emmek istiyor iyice bagimli yaptim ama bu dediklerim anca 10 gunde oldu 15 gundede oturdu yerine
merhabalar sırf bu bilgiyi sizinle paylaşayım diye üye oldum siteye (gerçi hep takip ettiğim bir sitedir)
öncelikle bende aynı sorunu yaşadım fazla yedirdiğimi düşündüm biraz aç bıraktım falan ama inatla emmemişti, meme ucuna reçel falan sür dediler o da hikaye
bize doktor dişleri için dentinox vermişti günde 2-3 kez mercimek kadar uygulayın demişti.
ben de bunu meme ucuma sürmeyi denedim veee o yırtınan bebek emmeye başladı önce günde 1 sonra günde 2 ye çıkartın sonra arada jelsiz verin 3 gün sonunda normale dönmezseniz ben bişey bilmiyorum
şuan da geceleri jelsiz gündüzleri de arada jel ile emziriyorum en azından sütüm azalmıyor o çektikçe geliyor haliyle.
bana teşekkür edeceksiniz :)
emmiyor ne yapsam emdiremıyorum hopluyoruz zıplıyoruz sarkı söyluyoruz ama yok
2 cekiyo sonra ıssırıyo agu ugu bişeler konusuyo ıssırıp cekiyo uyanıkken gözü acıkken imkanı yok
emdiremiyorum napıcamı sasırdım 6 bucuk aylık acaba diyorum gündüz cok mu yediriyorum
ama saatlerce yemesede emmiyor ama uyutuyorum yasdıkdan alıp yataga yatırınca meme diye
aglıyo emiyo uyurken emiyo gündüzleri ögle uykusunda baska da emmiyor geceleride
her saat kalkar meme emerdi şimdi en fazla 3 kere emiyor oda 2 .. 3 dakka
o yüzden artık sütümde yok yiyorum içiyorum süt olsun diye sütte olmuyo napıcam sasırdım bu cocuk neden emmiyor
uyumadan emziremıyorum bu arada biberonda almıyo sagıp vereyım desem biberonda içmıyo uyurken bazen içiyo cok nadir
sagdıgım cogu kes elimde kalıyo..
menumuzde 9 da kahvaltı 11 de meyve 2 yada 3 de corba .. 3 gündür yogurt tutturamadım yogurt yoksa aksama dogru meyveli biskuvi yapıp verıyorum aksam 7.. 8 gibide hipp tahıllı gece maması eger yoksa muhallebi