- Konu Sahibi kirmizigitar
resmen sevmiyor! Hatta nefret ediyor! Dogdugu gunden beri ne beni, ne emzigi ne biberonu severek emmedi, olmeyecek kadar emiyor, 2-3 dk anca emziriyorum ustelik dogdugundan beri boyle. Bir ara emme refleksi mi yok diyr dusunmustum ama noroloji o zaman ememez gayet guzel kilo aliyor her ay anne sutuyle demisti. Emmeyi evet biliyor ama sevmiyor! Hani kucagima alayim susturmak icin memeyi dayayim olayi var ya, bizde tam tersine donuyor. İnanilmaz sakin oldugu zamanlarda bile memeyi gordugu anda ciglik cigliga bagiriyor dogdugundan beri. Emzik te almiyor nerdeyse piyasadaki tum cesitleri denedim sirf emmeyi aliskanlik haline getirir umuduyla, alip iki cigneyip diliyle itiyor. Biberondanda pek sevmiyor bisey icmeyi takla ata ata iciriyoruz. Sutumun tadini sevmiyor diyecem, gayette seviyor biliyorum cani istediginde emiyor cuk cuk cunku sevmese hic icmez. 3,5 aylik olduk ama inabilmsz yoruldum, cok fazla emmedigi icin azalma da oluyor sutumde ne yazikki. Varmi emmeyi sevmeyen bebek baska? Nolur var deyin yoldas ariyorum