Emmeyen bebeğime anne sütü

Ben 6 aydayim şuan sgaiyirum ama o kadar az geliyor ki 30 ml anca kessem mi diye düşünüyorum hastane tipi makine üstelik ve çalışıyorum

Merhaba sadece süt mü verdiniz yoksa ek mama da ihtiyac oldu mu hic? Hic azalma oldu mu sagma devam edince acaba
Hayır aksine 2 tane bebeğin süt annesiyim
Kendi isteğimle sağım sürelerini açarak ve göğüslerimi tam boşaltmayarak baya azalttım. İlk aylardan itibaren 3 saatte 1 hastahane tipi pompa olan Medela lactina select ile çift göğüs birden sağıyordum… aşırı artınca azaltmaya karar verdim. Bebeğim sütümü eskisine nazaran içmiyor çoğunluk ek Gıda. Hala veriyorum ama günlük 300 ml kadar sağıyorum. Önceden 1500-2000 ml günlük sağım miktarımdı

Masallah ben de bebegim ememedigi icin sagmaya basladim. Ama en buyuk korkum sütün azalmasaydi icim rahatladi

Masallah ben de bebegim ememedigi icin sagmaya basladim. Ama en buyuk korkum sütün azalmasaydi icim rahatladi
Düzenli sağım yaparsanız azalmaz aksine artar yemenin faydası illaki vardır ama bende en çok uyku - dinlenme- bestlak damla ve su işe yaramıştı en önemlisi düzenli sağım
Sorularınız olursa yardımcı olurum çekinmeden yazın lütfen bebeler sütsüz kalmasın

Hangi biberonu kullandiniz acaba ? Genzine kacma problemi de var bizim

Emmeyen bebeğime 1 yaşına kadar sütümü verdim ve vermeye devam ediyorum benim gibi sağarak veren anneler var mı?
Merhaba
Benim oğlum şuan 5.5 yaşında. Doğduğundan beri memeyi red etti hiç almadı alıştırmaya çalıştım ama tamamen inatlaştı ve hiç istemedi ben düzenli sağarak ona 20 ay anne sütü verdim. Ve hep sütüm çoktu. Gece bile 2 saatte bir uyanıp sağardım hatta buzluğa bile süt stoklamıştım. Çok sütüm vardı sağmama rağmen. 6 ay sadece kendi sütümle besledim. Düzenli sağım yaparsanız sütünüz aynı emziriyormuşsunuz gibi çok gelir merak etmeyin.

Birde ben galactago damla çok kullanmıştım tavsiye ederim bayağı bir süt artışı yapmıştı bende üstelik beslenemiyordıö uyuyamıyordum kolikti oğlum yemek yemeye bile zamanım yoktu. Damla sayesinde baya süt arttırımı olmuştu denemenizi tavsiye ederim

Buradan yardım isteyen anneler bana instagramdan yazar mısınız elimden geldiğince yardımcı olmak isterim instagram; songulertugru1

Merhaba bende ilk aylar bestlak damla kullanmıştım hayret ediyordum nasıl ya diye bayaaa arttırıyor çünkü

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için inşAllah bizde başarırız size bir sorum daha olacaktı 1 yaşında kaç ml anne sütü içiyordu ? N zamanlar veriyordunuz?

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için inşAllah bizde başarırız size bir sorum daha olacaktı 1 yaşında kaç ml anne sütü içiyordu ? N zamanlar veriyordunuz?

hatırladığım kadarıyla 1 yaş civarı biriktirdiklerimle beraber 150 ml içiyordu ben ek gıdaya tamamen geçtiğimiz için gece uyandığında anne sütü veriyordum bide gündüz iki kez veriyordum diğerleri ek gıda olarak yediriyordum. Bazen yemezse ek gıdayı ozaman yine anne sütü veriyordum. Böyle ilerlemiştik biz

Çok teşekkür ederim sağlıkla büyütün bebeğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…