- 7 Mart 2019
- 3.027
- 1.481
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Yok uykusu olsa da uyumuyo enerjisi bitmiyor ki uyku aralıgı çok uzun 10 saat dursa durur uyutmasam bugun öğle uykusu uyumadı mesela tadilat vardı evde akşamüstü 10 dk uyudu malesef uyandı geri 11 de geri zoooorr uyudu düşünebiliyor musun bebek ve 10 dk lık uykuyla gene de uyumadıBenimki de 15 aylık dediğiniz gibi emmeden uyumuyorlar
Ama annesi 24 .aya kadar emzirecegiz mecbur.sabrinizi tüketmeyin.tam uykusu gelmeden ve yorulmadan yatağa götürüyorsunuz sanırım.
Ayrıca yüksek bi yatakta yatiriyorsunuz,yer yatağı yapsanizz,istediği gibi DönSe dolaşsa,sonra tekrar gelse yatsa yaniniza.o zaman uyuyacaktir
Gece uyanınca emmek istiyo emmeyince ağlıyo uyumuyo geri o zaman ne yapıyorsunuz peki13 aylık oldu. Emzirmeyi 1 ay önce bıraktım. Uykulari çok şükür eskisi gibi değil daha iyi. Herkes diyordu emmeye bırakınca uyuycak diye doğruymuş. Tabi gece kaç kere uyanıyor ama emerken 10 15 kere kalkiyordu. Şimdi daha iyi.
Emzirmeyi kestim. Uyandığında su teklif ediyorum. Bazn içiyor bzn içmiyor. Sonra salincakda salliyorum. Hani eskiii beşikler var ya onda. Uykuya geçiyor. Benimkide emerken öyleydi emmek için uyaniyordu. Kesince daha rahat ettim. Bebeğin kaliteli uykusu içinde memeyi kesme taraftarıyım. Artık nerdeyse 2 yaşına gelmiş. Ben hamileyim o yüzden kesmek zorunda kaldımGece uyanınca emmek istiyo emmeyince ağlıyo uyumuyo geri o zaman ne yapıyorsunuz peki
Benimki 19 aylık bırakamıyorum kıyamet kopuyor nasil başardınız ben ayakta falanda salladım yok dalsada kalkıp oturuyor emmek icin agliyor13 aylık oldu. Emzirmeyi 1 ay önce bıraktım. Uykulari çok şükür eskisi gibi değil daha iyi. Herkes diyordu emmeye bırakınca uyuycak diye doğruymuş. Tabi gece kaç kere uyanıyor ama emerken 10 15 kere kalkiyordu. Şimdi daha iyi.
Ben Turkmenistanda yaşıyorum. Burda böyle çocuk için özel salincaklar var siz beşik diyorsunuz galiba. Bu kadının yaptığı gibi sallanıyor.Benimki 19 aylık bırakamıyorum kıyamet kopuyor nasil başardınız ben ayakta falanda salladım yok dalsada kalkıp oturuyor emmek icin agliyor
Benimki bırakınca düzeldi uykulari inanılmaz derecede. Kesinlikle bıraktırin. Artık büyümüş meme ucuna yeşil batikon sürün acı olmuş yara olmuş emmekten deyin.Lütfen bir yol bulursanız buraya da yazın. Benim de 23 aylık kızım meme ağzından çıktığı an ağlıyor ama yalnızca öğle uykuları böyle. Acaba memeyi bırakınca direkt uyumaya mı başlarlar yoksa bu sefer meme desteği de olmadığı için iyice mı UYUMAZLAR bunu hiç bilmiyorum
Valla biraz önce uyuttum birde huy edindi üstümde yatıp meme degistiriyor surekli aç kapa aç kapa sinir geliyor artık bırakması lazım gündüz emzirmeyi 2 yasa kadar devam etmek istiyorum aslında ama sabredemiycem galibaBen Turkmenistanda yaşıyorum. Burda böyle çocuk için özel salincaklar var siz beşik diyorsunuz galiba. Bu kadının yaptığı gibi sallanıyor.
Ben hamile olduğum için yavaş yavaş kesmem gerekti. Önce gündüzü azalttım 10 gün içinde tamamen kestim gündüzü. Ama tabi gündüzü kestigimden beri gece aşırı bağlı olmaya başladı sadece emmek istiyordu her an ağlayıp uyanıp. Benim kanamam olunca 6 gün hastaneye yatmam gerekti. Oda bahane oldu o vesileyle geceyi tamamen kestim. 12 aylıktı. Seninki büyükmüş de.
Resmen bağımlı olan çocuk şimdi memeyi oyundan vermeye çalışınca ağzını sıkı kapatıyoristemiyor. Ne zaman tiksinir oldun be yavrum . Gece uyanınca o salıncakta sallıyorum. Zaten bir kere sallayınca kaç kere kendisi sallanıyor. Uykuya dalıyor hemen. Memeyi bırakınca inanılmaz uykusu düzeldi. Herkes derdi düzelecek diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?