Emmeden uyutmaya nasıl geçebilirim lütfen helppp

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.027
1.480
133
32
20 aylık emerek uyuyo çoook fazla uykusu olsa bile uyuması için çabalıyorum ama eninde sonunda emerek uyumak istiyor. Ne yapıyorum yatıyorum yanına sarılıyorum saçını yüzünü sırtını seviyorum ama dönüyo sürekli yerinde durmuyor bekliyorum sonra yine sevmeye çalışıyorum ninni söylüyorum ee ee diyorum bir saat çabalıyorum amaa yok olmuyo uykusu olsa bile uyuyamıyo en son emmek istiyor. 2. Sorun ise kıpır kıpır hiç yerinde durmuyor ki uyusun 😑 dönüp duruyo oraya buraya sonra oturuyo kalkıyo zıplıyo yataktan incem diyo iniyo inerken alıyorum yok uyuycaz uyku vakti gece oldu güneş gitti vs anlatıyorum alırken yanıma çığlık çığlığa ağlıyo hani döne döne uyur baka baka uyur diyorlar ya döne döne uyusa razıyım da durmuyor ki yerinde hemen yataktan inip gitmeye çalışıyo 😑 emerken bile 1 saat sürüyor zaten uykusu olsa bile kriz geçiriyorum resmen uyuturken 😑 aşırı hareketli bi çocuk değil gün içinde hoplayıp zıplama vs yok ama uyurken enerji geliyo heralde😑 ayrıca parka da gidiyoruz enerjisini atsın diye hatta bazen günde 2 kere çıkıyoruz şu uyku işine yardım edin kızlarr 😑

Benimki de 15 aylık dediğiniz gibi emmeden uyumuyorlar
Ama annesi 24 .aya kadar emzirecegiz mecbur.sabrinizi tüketmeyin.tam uykusu gelmeden ve yorulmadan yatağa götürüyorsunuz sanırım.
Ayrıca yüksek bi yatakta yatiriyorsunuz,yer yatağı yapsanizz,istediği gibi DönSe dolaşsa,sonra tekrar gelse yatsa yaniniza.o zaman uyuyacaktir

Valla bizimkide 25 aylik. Cozum bulamadim. Biraksam 24 saat uyumaz. Bayginlik gecirecek raddeye geliyor uykusuzluktan yine de direniyor.

Benimki de 15 aylık dediğiniz gibi emmeden uyumuyorlar
Ama annesi 24 .aya kadar emzirecegiz mecbur.sabrinizi tüketmeyin.tam uykusu gelmeden ve yorulmadan yatağa götürüyorsunuz sanırım.
Ayrıca yüksek bi yatakta yatiriyorsunuz,yer yatağı yapsanizz,istediği gibi DönSe dolaşsa,sonra tekrar gelse yatsa yaniniza.o zaman uyuyacaktir
Yok uykusu olsa da uyumuyo enerjisi bitmiyor ki uyku aralıgı çok uzun 10 saat dursa durur uyutmasam bugun öğle uykusu uyumadı mesela tadilat vardı evde akşamüstü 10 dk uyudu malesef uyandı geri 11 de geri zoooorr uyudu düşünebiliyor musun bebek ve 10 dk lık uykuyla gene de uyumadı 😑 iniyo yataktab geri geliyo ama yatağa değil yatağın yanında oyalanıyo yataga çıkmıyo bilmiyorum valla nasıl olacak bu iş

13 aylık oldu. Emzirmeyi 1 ay önce bıraktım. Uykulari çok şükür eskisi gibi değil daha iyi. Herkes diyordu emmeye bırakınca uyuycak diye doğruymuş. Tabi gece kaç kere uyanıyor ama emerken 10 15 kere kalkiyordu. Şimdi daha iyi.

13 aylık oldu. Emzirmeyi 1 ay önce bıraktım. Uykulari çok şükür eskisi gibi değil daha iyi. Herkes diyordu emmeye bırakınca uyuycak diye doğruymuş. Tabi gece kaç kere uyanıyor ama emerken 10 15 kere kalkiyordu. Şimdi daha iyi.
Gece uyanınca emmek istiyo emmeyince ağlıyo uyumuyo geri o zaman ne yapıyorsunuz peki

Gece uyanınca emmek istiyo emmeyince ağlıyo uyumuyo geri o zaman ne yapıyorsunuz peki
Emzirmeyi kestim. Uyandığında su teklif ediyorum. Bazn içiyor bzn içmiyor. Sonra salincakda salliyorum. Hani eskiii beşikler var ya onda. Uykuya geçiyor. Benimkide emerken öyleydi emmek için uyaniyordu. Kesince daha rahat ettim. Bebeğin kaliteli uykusu içinde memeyi kesme taraftarıyım. Artık nerdeyse 2 yaşına gelmiş. Ben hamileyim o yüzden kesmek zorunda kaldım

Lütfen bir yol bulursanız buraya da yazın. Benim de 23 aylık kızım meme ağzından çıktığı an ağlıyor ama yalnızca öğle uykuları böyle. Acaba memeyi bırakınca direkt uyumaya mı başlarlar yoksa bu sefer meme desteği de olmadığı için iyice mı UYUMAZLAR bunu hiç bilmiyorum 😔

Ellemesine izin verin yada üstüne yatmasına . Benimki emme işi bitince eliyle ucunu kapatıyor öyle uyuyordu. Zamanla emme işini elleyebilirsin dokunabilirsin diye biraktirdim gündüzü.eksilte eksilte.yazin emme saatlerini tek tek öğün atlayın Öyle uykusuna geçişte de üstüne yatabilirsin elleyebilirsin emmek yok dedim . Tabi zor oldu aglamakar krizler az emip birakicaz ozaman dedim o krizlerde bitti zamanla gündüz bırakınca gecede sık uyanmasi bitti . Böylece meme sadece gece uyku geçişinde günde 1 e indirdim. Oda biterse finish.

Benimki 19 aylık bırakamıyorum kıyamet kopuyor nasil başardınız ben ayakta falanda salladım yok dalsada kalkıp oturuyor emmek icin agliyor

Back
X