- 7 Mart 2019
- 3.027
- 1.480
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
20 aylık emerek uyuyo çoook fazla uykusu olsa bile uyuması için çabalıyorum ama eninde sonunda emerek uyumak istiyor. Ne yapıyorum yatıyorum yanına sarılıyorum saçını yüzünü sırtını seviyorum ama dönüyo sürekli yerinde durmuyor bekliyorum sonra yine sevmeye çalışıyorum ninni söylüyorum ee ee diyorum bir saat çabalıyorum amaa yok olmuyo uykusu olsa bile uyuyamıyo en son emmek istiyor. 2. Sorun ise kıpır kıpır hiç yerinde durmuyor ki uyusun
dönüp duruyo oraya buraya sonra oturuyo kalkıyo zıplıyo yataktan incem diyo iniyo inerken alıyorum yok uyuycaz uyku vakti gece oldu güneş gitti vs anlatıyorum alırken yanıma çığlık çığlığa ağlıyo hani döne döne uyur baka baka uyur diyorlar ya döne döne uyusa razıyım da durmuyor ki yerinde hemen yataktan inip gitmeye çalışıyo
emerken bile 1 saat sürüyor zaten uykusu olsa bile kriz geçiriyorum resmen uyuturken
aşırı hareketli bi çocuk değil gün içinde hoplayıp zıplama vs yok ama uyurken enerji geliyo heralde
ayrıca parka da gidiyoruz enerjisini atsın diye hatta bazen günde 2 kere çıkıyoruz şu uyku işine yardım edin kızlarr