• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Emmeden nasıl uyuyacak?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

UgurZ

Annesinin fıstığı
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
194
5
96
49
Kırşehir
5.5 aylık bir kızım var. Daha 1-2 hafta öncesine kadar emziğini verir kucağımda hafif salayarak uyuturdum. Bazen yatağında kendi kendine bile uyurdu. Ama çocuğun huyu değişti. Şu an emmeden asla uyumuyor ve emzik de emmiyor. Ağzına zorla emzik tıkarak ağlamaktan haşat olup uyuyup kalıyor. Allahtan gece uykusu iyi ama gündüz beni mahvediyor. İyi diye diye kendi kendime nazar ettim galiba dün gece 4 kere uyandı. Ben okula başlayacağım ve mecburen bırakacağım başkasına. Nasıl uyuyacak bu çocuk çıldırmak üzereyim. Bazen sinirlenip vuruyorum. Vicdan azabı beni yiyip bitiriyor. Çok üzülüyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var sevgili anneler lütfen:(

ben bu sorunu aylarca çektim meme bağımlısı oldu yemeği red etti doktor ısrarla kesceksin dedi hep nasıl uyucak diye erteledim ama seninki küçük daha been ayakta slladım hep ağladı direndi 3 gün sonra alıştı ağlayarak uyudu hep şimdi kendi e e e yapıyo yastıgı görünce memeden de ayırdım gece hariç sıra gecede ayrıca annem falanda uyutuyo artık kolay gelsin

benimde sorunum beşiğinden başka biyerde uyumuyor.park beşiğimiz var onun üst katında sallanarak uyumak istiyor.artık 10 aylık oldu ayağa kalkıyor alt kata geçtik ama alt katın sallanma şekli üst kat gibi değil ve çok sinirleniyor ağlıyor.bende okullar açılınca bakıcıya bırakıcam napıcam bilmiyorum.seninki daha küçükmüş bence ayakta sallamaya alıştır gittiğin heryerde uyutursun ben 10 aydır hiç biyerde 3 saatten fazla kalamıyorum.uyku saati gelince illa yatağında sallanarak uyucak hemen eve geliyoruz ayağa bir türlü alıştıramadım.keşke daha küçükken başlasaydım ayakta sallamaya şimdi büyüdü ben sallamaya çalışırken kafasını kaldırıp oturuyor ve çıldırmış gibi ağlamaya başlıyor:(( bu uyku problemi beni de acayip stres yaptı.ayrıca sende kırşehirdeymişsin yeni farkettim hangi okulda çalışıyorsun?

benimde sorunum beşiğinden başka biyerde uyumuyor.park beşiğimiz var onun üst katında sallanarak uyumak istiyor.artık 10 aylık oldu ayağa kalkıyor alt kata geçtik ama alt katın sallanma şekli üst kat gibi değil ve çok sinirleniyor ağlıyor.bende okullar açılınca bakıcıya bırakıcam napıcam bilmiyorum.seninki daha küçükmüş bence ayakta sallamaya alıştır gittiğin heryerde uyutursun ben 10 aydır hiç biyerde 3 saatten fazla kalamıyorum.uyku saati gelince illa yatağında sallanarak uyucak hemen eve geliyoruz ayağa bir türlü alıştıramadım.keşke daha küçükken başlasaydım ayakta sallamaya şimdi büyüdü ben sallamaya çalışırken kafasını kaldırıp oturuyor ve çıldırmış gibi ağlamaya başlıyor:(( bu uyku problemi beni de acayip stres yaptı.ayrıca sende kırşehirdeymişsin yeni farkettim hangi okulda çalışıyorsun?

canım günlerdir içimi kemiren sorunu dile getrmişsin..kızım 6 ayını doldurdu..ek gıda da alıo..ama illa uyucağı zaman emmek istio..bakıcı başladı ama onda da uyumuyo..kadın ayağında sallıo tık yok..yine ben uyutuyorum ama 1 eylülde napacam bilemiyorum..bi taraftan bırakıp gitmek çooooooooooooook zoruma gidiyor..gözlerim sulanıp duruyo..napacağımı şaştım..annelik çok zor ama çalışan anne 2-3 kat zor...keşke çalışmam gerekmese:(

benimde sorunum beşiğinde başka biyerde uyumuyor.park beşiğimiz var onun üst katında sallanarak uyumak istiyor.artık 10 aylık oldu ayağa kalkıyor alt kata geçtik ama alt katın sallanma şekli üst kat gibi değil ve çok sinirleniyor ağlıyor.bende okullar açılınca bakıcıya bırakıcam napıcam bilmiyorum.seninki daha küçükmüş bence ayakta sallamaya alıştır gittiğin heryerde uyutursun ben 10 aydır hiç biyerde 3 saatten fazla kalamıyorum.uyku saati gelince illa yatağında sallanarak uyucak hemen eve geliyoruz ayağa bir türlü alıştıramadım.keşke daha küçükken başlasaydım ayakta sallamaya şimdi büyüdü ben sallamaya çalışırken kafasını kaldırıp oturuyor ve çıldırmış gibi ağlamaya başlıyor:(( bu uyku problemi beni de acayip stres yaptı.ayrıca sende kırşehirdeymişsin yeni farkettim hangi okulda çalışıyorsun?

Canım ben Kaman a gidip geliyorum. Keşke merkezde olsaydım. Arada bir gelir emzirirdim ama ilçeden gelemem. Ayakta salladım bir kaç kez zor da olsa ağlaya ağlaya uyuyor. Allahtan uyumak için yer seçmiyor her yerde uyuyor. Bizim 4 aylık bebekle gitmediğimiz yer kalmadı çok eziyeti yok yavrumun ama bu uyuku meselesi çok kafamı kurcalıyor. Arabayı sevdiği için tatilde çok zorluk çekmedim. Gündüz çok az uyuyor. Sürekli esniyor uykusu geliyor ama uyumakta zorlandığı için çok ağlıyor. Ben de hiçbir işimi yapamıyorum.Bu böyle nasıl devam edecek bilmiyorum.

Back