• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emme sorunumuz var yardım..

tanger

ben, oğlum ve aşkım
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
3.391
209
173
- Yurtdışı
arkadaşlar öncelıklı olarak ramazan bayramınızı kutlar hayırlara vesıle olmasını dilerim. bebekte bende iyiyiz evdeyiz ama emme sorunumuz var yogun bakımda bieron verdıklerı için gögsümü iyi tutmuyo ve hastanede sütümü sağdığım için gögüs uçlarımda tahriş oldu sızlıyo evdede sütümu arada boşaltıyorum. dr gögüs ucu çatlak kremı verdı ama bı faydası olmadı. sizler neler yapıyosunuz zaten bebek az tutuyo bide ben çekmek ıstemıyorum ama emzirirkende bana çok zor oluyo sizden yardımlarınızı bekliyorumm...

canım emzırmeden once kendı sutunle ıslat gogsunu..
ılık bonya yap.....

ılk zamanlar boyle oluyor zamanla gecer...

canım bebeğini güle güle büyüt inşallah.pompa göğüs ucunu mahveder.benimkiler hep kanıyor şişiyordu.ben de kendim bir çözüm buldum.göğüs ucu kremi var lansinoh.onu sütün çıktığı uç kısmı hariç pompaya değen heryere sürüyorum.böylece pompanın içinde rahatça sağılıyor.hiç canım acımıyor.bebeğin de yakında alışır memene hiç dert etme biraz sabret.:teytey:

Gogsunun ucuyla beraber koyu olan kismin tumunu almasina dikkat et sadece ucunu verme yani.bide havluyu utule yada sicak suya batir gogsune koy.

öncelikle bebeğini güle güle büyüt canım
benimde gögüslerim çok yara olmuştu susam yağı sürdüm çok ii geldi tavsiye ederim tabi emzirmeden önce ıslak pamukla gögüsünü silmen lazım

Back