Bebek Beslenmesi Emme Sorunu (Doktor Tavsiyesi var mı?)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zimak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
19
0
4 aylık kızım var. Çocuğum bir aydır doğru dürüst emmiyor. Son ayda kilo alımı azaldı. Doktora götürdük mamaya başlamamızı söyledi. Çocuğum emmek istemiyor ama mamayı da almıyor. 1-2 dakikalık emme ile idare ediyor. Uykuya dalarken biraz daha fazla emiyor.

Tabi biz boş durmadık başka doktora götürdük, boğaz enfeksiyonu var dedi antibiyotik şurup verdi. Ama şurubu da almak istemiyor. Zorla ağlata ağlata veriyoruz. Tekrar doktora gittik kan değerleri, idrar tahilili normal çıktı. Doktor birşey yok emzirmeye devam et dedi.

Ama kızım hala az emiyor. Mama almıyor. Sütümü sağıp veriyorum onu da içmek istemiyor. Emmediği için sütüm de azaldı. Ben de iyice strese girdim.

Bu konuda tavsiyesi olan var mı? Bir de iyi bir beslenme uzmanı çocuk doktoru tavsiye edecek var mı? İstanbul Anadolu yakasındayız.