Bebek Beslenmesi Emme sorunu-bilen lütfen yardım etsin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

elabrby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
128
143
53
34
Merhaba anneler.37 günlük bebeğim 8 9 gündür 1 2 dakika emip aglamaya başlıyor.o esnada memeyi bırakmak da istemiyor sağa sola cekistirerek çığlık atıyor.gaz sancısı diye hemen alıyorum omzuma gazını alıyorum ılık suyu sokuyorum tekrar veriyorum (bu arada deli gibi aç aranıyor cıldırıyor emmek için) 1 dk emip yine basıyor cıglıgı aç oldugu için de uyuyamıyor kolay kolay.ne yapacagımı sasırdım cıldıracagım.gece sorun yok ama güzelce emiyor.neden böyle.süpürge sesi kolik müzikleri herseyi deniyorum.demin mama verdik ne yapacak diye ona da aynı şeyi yaptı emmesi.

Sütünüz tazyikli geliyor olabilir. Diğer memenizi verin. Tazyik geçene kadar o memeyi sağın.

Gaz sancısı olduğu için olabilir. Gaz damlasi kullan. Rezene çayı ver bebeğe iki kaşık.

Benim bebeğim 53 günlük. Aynı sorunu yaşadım ve sürekli benim sütümde bir şey var diye diye doktora gittim. Doktor inek sütü alerjisi olabileceğini söyledi. Yaklaşık 25 gün önce diyete başladım tüm süt ürünlerini kestim,paketli ürünlerin içinde süt,süt tozu olanları bile.10 gündür öyle rahattıki bebeğim huzur buldu diyebilirim. Salı günü diyeti açtık emin olmak için ve şu 3 gündür yine huysuz...Tekrar diyete başlayacağım ve bir süre devam edeceğiz. Doktorunuza bu ihtimali danışabilirsiniz.

Benim kızımda da aynı problem vardı benim de sütüm tazyikli sağmak da fayda etmiyordu. Bir çok doktora danıştık bir çözüm sunamadılar. Alerji olmasından şüpheleniyordum fakat hiç biri diyet yapmamı da tavsiye etmedi. Memede hep ağlardı son hafta artık reddetti memeyi. İnek sütü alerjisi olabilir diye ben de diyete başladım 2 gündür çok iyi memeden ayrılmak istemiyor. Size tavsiyem bir deneyin ayriyeten diğer alerjik gıdaları da deneme amaçlı kesmekte yarar var susam fıstık domates çilek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…