emme sıklığı

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
63
3 aylık olacak bebeğim var ..son zamanlarda özellikle gece emmesi neredeyse bitti ...gündüz yine aciktikca mecbur emiyor biraz ama gece boyu uyanipta emmiyor ..mesela dün gece 1 de daldı uykuya dalarken emiyor çok şükür ..sonra yatırdım sabaha kdar hiç emmedi uykulu ağzı kapalı ben versem bile usteleyincede ağlıyor ..neyse bıraktım ve sabah 10 a doğru emmek istedi emdi ..bu çok açık bı ara degilmi , mama vermiyorum bir tek anne sütü buarada ..gece emmesi için ne yapmalıyım..

Bir hastalığı yoksa acıkan bebek kendi uyanır diye düşünüyorum. Her bebek birbirinden ayrı tıpkı biz yetişkinler gibi. Bence doktorunuzla paylaşın durumu, çok ciddiye almayacak olursa, bebeğin kilo alımı da normal sınırlar içindeyse siz de rahat olun ve uykunun tadını çıkarın. Ben büyüttüm 3 yaşına getirdim hala kesintisiz uyuyamiyorum :)

kilo alımında sorun yoksa, büyüme gelısmesınde sorun yoksa 3 aylıkken artık zaten gece uykusunun gelişmiş olmaya baslaması gerekir. normal bir durum yanı. uyuyan cocuk bulmak zordur. şanslısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…