Emma Watson'dan Arınç'a tepki: #direnkahkaha

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Emma Watson'dan Arınç'a tepki: #direnkahkaha

Oyuncu Emma Watson, Bülent Arınç'ın ‘Kadın herkesin içerisinde kahkaha atmayacak’ sözlerine tepki gösterdi, kahkaha attığı bir fotoğrafını ‘#direnkahkaha’ yazarak paylaştı

- A +

İngiliz oyuncu Emma Watson, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın “Kadın herkesin içerisinde kahkaha atmayacak” sözlerine tepki olarak Twitter’da kahkaha attığı bir fotoğrafını “#direnkahkaha” yazarak paylaştı.

Radikal’in İngiliz Guardian gazetesine dayandırdığı haberine göre, ünlü oyuncu, Twitter’da paylaştığı ve kahkaha atarken görüldüğü fotoğrafıyla birlikte Guardian Gazetesi’nin Arınç’ın haberini yaptığı bir makalenin linkini de ekledi. Twitter’da 13.8 milyon takipçisi olan Watson’ın tweeti, 14 bin kez retweet edildi. Watson, yakın zamanda Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi görevine başlamıştı.

[/COLOR]

http://t24.com.tr/haber/emma-watsondan-arinca-tepki-direnkahkaha,266211

Elalemin diline dustuk yine kepazeligimizle gundemdeyiz.Oh ne hos

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elalemin diline dustuk yine kepazeligimizle gundemdeyiz.Oh ne hos

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Katılıyorum Sayın Bülent Arınç ın lafı çarpıtıldı. Elalem hep bizle dalga geçsin ne kadar çok fırsat veriyoruz rezil olmak için

Katılıyorum Sayın Bülent Arınç ın lafı çarpıtıldı. Elalem hep bizle dalga geçsin ne kadar çok fırsat veriyoruz rezil olmak için

Takdir edersinizki Bülent Arınç ın Türk kadınının ne şekilde,neden güldüğü,kahkaha attığından başka kafa yoracak daha önemli işleri olması gerek..

Şu adamın şu cahilliğini neyle savunuyor hala bu halk anlayamıyorum.Çarpıtılmak ne ya söyledi izledik bin kere izle bini de aynı cümle içeriyor.Sapık ,cahil adam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o bu değil de gerçekten bazı kadınlar ilgi çekmek için iğrenç kahkahalar atıyor gerçekten tiksiniyorum

Tabiiki edepsiz,kalitesiz birçok insan var.Ama bu kadar hasta bir zihniyeti kınamamak imkansız olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kahkaha içten gelmişse belli oluyor ama yapay olarak yapılan ucuz seylerden bende nefret ediyorum zaten adı da vardır halk arasında onun

kahkaha içten gelmişse belli oluyor ama yapay olarak yapılan ucuz seylerden bende nefret ediyorum zaten adı da vardır halk arasında onun

Ülkenin siyasetinde kadının kahkası ne alaka ilişki kurana alkış.

Şu kadınlar hep erkeklerin günaha girmemesi için sokulan kılıflara karşıyım.

Gündemi değiştirdiklerine göre mutlaka bir haltlar karıştırıyorlar. yine biryerleri satışa çıkardılar bir şeylere imza attılar.

Daha öğrenemedik biz milletce cahil kalmaya mahkumuz.

valla ben bülent arınca destek vermedim kahkaha olayından aklıma geldi çok fazla beni rahatsız eden kahkahalar var. hem ses olarak hem şekil . yoksa insanların doyasıya gülmesinden yanayım

valla ben bülent arınca destek vermedim kahkaha olayından aklıma geldi çok fazla beni rahatsız eden kahkahalar var. hem ses olarak hem şekil . yoksa insanların doyasıya gülmesinden yanayım

Hoş gözükmeyen gülmeler olabilir ama asla o adama destek vermem.

Ülkenin başkan yardımcısının kadınlara laf uzatması...

ona düşmez :)

Kahkaya karışmak ?

Yakında nefes alıp almamamıza da karışırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…