emlayı aldım ama kullanımı nasıl olucak

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar bgn gittm sağlık ocağına yazdrdm doktor bayandı hemn yazdı bişe sormadan ancak nasıl kullanıcağım hakkında net bi bilgim yok yardımcı olurmusunz şimdiden tşkr ederim:1rolleyes:

agda yapıcagınız yere sürüyorsunuz 1,5-2 saat bekliyorsunuz cımbızla acıyıp acımadıgını kontrol ettikten sonra eger acımıyorsa agdaya baslıyorsunuz. bu kadar yerimseniben

vovvvv bu site ir harikaa sizden duyuyorum bunları yarın doktor beni beklesinnnnnn
kızlar ne diyonuz bunu yazarmısınız fln mı???

yooo ben bugün sağlık ocağına gittm doktora dediim krem yazdırıcam allahtan bayandı emla kremi şak die yazdıı 1 dkkada girdim çıktm şimdi uygulayabiliyorum anca misafirlikteydik 12 de bakicam oldumu olmadıımı bende sabirsilikla bekliyorum

yooo ben bugün sağlık ocağına gittm doktora dediim krem yazdırıcam allahtan bayandı emla kremi şak die yazdıı 1 dkkada girdim çıktm şimdi uygulayabiliyorum anca misafirlikteydik 12 de bakicam oldumu olmadıımı bende sabirsilikla bekliyorum

melikecim oldumu yapabildinmi acısız şekilde bende kullandım emlayı hiç uyuşturmadı bebişim ya :1no2:

Kızlar emla ile diğer topice bakarsanız detaylı yazıyor.
ılk tüpü yedirerek sürüyorsunuz 2. tüpüde tabaka halinde,strec filmle kapatıyosunuz 1.5 -2 saat (gerçi ben 1 saat bekliyorum) bekleyin.Önemli olan hava almaması yoksa uyuşma olmuyor..Sonra cımbızla filan kontrol edin ve bay bay kaydirigubbakcemile5

melikecim oldumu yapabildinmi acısız şekilde bende kullandım emlayı hiç uyuşturmadı bebişim ya :1no2:
cnm ben kullandm cımbızla denedim başta hiç acımadı sora başladıım almaya bi 15 dk sora geçti uyuşukluğu bazı bölgelerin acımaya başladıı bi kısmında kaldı onuda alıcam bugüün ama emla filanda yinede zahmetli kadın olmak ne zor yhaaa :sinifsinif:

Back