• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emlakçı olanlar tecrübelerini paylaşabilirlermi

mavisinesi

Laz'ın Eşi :))
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
250
26
118
muhasebeciyim ancak emlak ofisi açmak hayallerime kavuşmak istiyorum
emlakçı olanlardan fikir almak istiyorum ne umdunuz ne buldunuz ?
hayat nasıl bu sektörde..işimi yürütebilir miyim dersiniz? Bayanın yapabileceği bir iş midir?

muhasebeciyim ancak emlak ofisi açmak hayallerime kavuşmak istiyorum
emlakçı olanlardan fikir almak istiyorum ne umdunuz ne buldunuz ?
hayat nasıl bu sektörde..işimi yürütebilir miyim dersiniz? Bayanın yapabileceği bir iş midir?
Emlak işine girecekseniz, büyük inşaat firmalarının , proje geliştirdiği bölgeleri araştırıp o bölgede ofis açmalısınız.
Büyük projelerin ikinci eli ve kiralaması iyi gelir getirir.
Bayanlar için biraz zor, bin türlü insan , gerektiginde arabana alıp götürüyorsun vs.
Aracınız olmalı mutlaka.
Birde daha önce hiç yapmadıysanız bir kaç ay bi emlakçıda çalışın, isi öğrenin , dışardan göründüğü kadar kolay bir iş değil.
Çok detay var.
Kolaylıklar dilerim.

Emlak işine girecekseniz, büyük inşaat firmalarının , proje geliştirdiği bölgeleri araştırıp o bölgede ofis açmalısınız.
Büyük projelerin ikinci eli ve kiralaması iyi gelir getirir.
Bayanlar için biraz zor, bin türlü insan , gerektiginde arabana alıp götürüyorsun vs.
Aracınız olmalı mutlaka.
Birde daha önce hiç yapmadıysanız bir kaç ay bi emlakçıda çalışın, isi öğrenin , dışardan göründüğü kadar kolay bir iş değil.
Çok detay var.
Kolaylıklar dilerim.

bilgin ve önerilerin için teşekkür ederim :)

bu işi yapıyormusunuz ?
elbette değil farkındayım ama çok istekliyim şimdi değil belki ama eninde sonunda bu işe adım atmayı çok isitiyorum.. :

elbette yapmıyorum, iyi yalan söyleyebilme yeteneği olmalı, şu olmalı bu olmalı, zamanla zaten o kişinin (bu işi yapanın) yüz ifade şekli değişiyor ve çok dürüst çok sadık çok harbi çok samimi olamama yüz ifadesi yansıyor zaten,

bu işe girebilmek için eğitim seminerlerine katılımın yapılması inan işe yaramaz, sadece satış vb. emlak bilgileri verilir. öğrenmeniz gereken esas hususu farkındalık imajı ve esas eğitime dayanır,

bu tür eğitimleri daha çok elit tabakalardan edinebilirsin, ör: lions kulübü ve dalları olan derneklere üye olarak toplantılardan yola çıkarak eğitimci ruhuna yön verebilirsiniz,

uzun lafın kısası, ılluminati gibi düşünebilmelisin,

illuminati ? aydınlanmış anlamına gelen bir tür tabir, burada çok şeyle öğrenebiliyorsun, en iyi hileleri en iyi konuları en iyi dili en iyi yapılandırmaların içine rahatlıkla girebiliyorsun,

din ahlak vb. şartlar bu emlakçılık işinde geçerli değil,

zaman değişti, para elde edebilme zamanı, o yüzden düşüncelerin imajın sözcükleri ve metinlerin farklı olabilmeli derim,

kolay gelsin canım, tanrıya sadece iki kelime ile seslen,

BEN BURADAYIM . !

SAYGILARIMLA . . / joellann13

bu işi yapıyormusunuz ?
elbette değil farkındayım ama çok istekliyim şimdi değil belki ama eninde sonunda bu işe adım atmayı çok isitiyorum.. :

merhaba,

ben de emlak işine yeni başladım.

pendik kurtköy ve ataşehir bölgelerinde çalışıyorum . Eleman gereksinimi doğdu. Siz çalışmaya başladınız mı? Kendim gibi hevesli birini görünce bir mesaj atayım dedim :)

merhaba,

ben de emlak işine yeni başladım.

pendik kurtköy ve ataşehir bölgelerinde çalışıyorum . Eleman gereksinimi doğdu. Siz çalışmaya başladınız mı? Kendim gibi hevesli birini görünce bir mesaj atayım dedim :)

Merhaba mesajını görünce çok mutlu oldum, kendim yer açamadım organizasyon ve emlak işi için çok hevesliyim ama aylık sabit gelirim olması gerektiğinden henüz birşey yapamadım. kredi ödüyoruz 2015 sonu bitecek o vakte kadar sabır gösteriyorum :( senin adına çok sevindim ALLAH işlerini inşallah hayırla getirir hayalini gerçekleştirmişsiniz işleriniz nasıl umduğunuzu bulabildiniz mi ? yazdığınız için çok teşekkürler

Back