Emlak alirken nelere dikkat etmeliyiz?

nutelladdict

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
349
13
48
Arkadaslar bu aralar ilk evimi almak istiyorum,henuz arastirmaya baslamadim.Sizden ricam ev alirken nelere dikkat emeliyim,ev sahibine,site yonetimine,emlakciya,tapuya neler sormaliyim?
Sonucta ev dedigin bir kere aliniyor,daha once bir emlakci tarafindan yalanlalra kandirilmistik.Yeniden ayni sey olsun istemiyorum.Bu konu hakkinda onerebileceginiz web sitesi var midir,detayli anlatan?
Birde evimi epndik,kurtkoy tarafindan almak istiyorum,Orada onerebileceginiz siteler var mi?Simdiye kadar avrupa yakasinda yasadim.Tesekkur ederim herkese

pek bişey öneremicem ama dikkat et, bazı yerlerin aidatı kapıcı parası ve merkezi ısıtmaysa yakıt parası cok yüksek oluyo
benim dedemden kaln bi evim var mecidiyeköyde, önce merkezi ısıtmaydı, kış aylarında 400-500 sadece ısıtmaya veriliyodu ki kombili doğalgaz gbi olmuyo
bide kapıcı cok bi iş yapıyomuş gibi, ayda 150 lirada onun için veriliodu, kiracı gibi oluyosun kendi evinde. sonra karar alındı merkezi sistem sonlandırıldı herkes kombi aldı kapıcı da cıkarıldı, ama bu sırada cok zorluk cıkaranlar oldu, benim şimdi kombi alıp koycak param yok diyenler o kadar işle kim uğrascak diyenler. belediyeden izin falan ayrı bi dert
dikkat et de böyle takıntıları olmasın hala almadıysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…