Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kullanmıştım ama bi faydasını görmedim. ya ben kullanmayı beceremedim ya da gerçekten etkisi yoktu :44::44:
ben emla değilde bir yurtdışı sitesinden dövme malzemesi satan birinden anestezi kremi almıştım. Lazer yaptırırken çok iyi oldu ama tamamen bir uyuşuluk zaten olmaz. Acı hissini az olsada azaltıyo
Ben yillarca jilet kullanan biriydim evlilik arifesinde agda yapmam gerekince tanistim emlayla dogru kullanmayi bilirsen emla cok iyi bir kurtarici artik alistim emla kullanmadan bile agda yapabiliyorum tavsiye ederim
peki o kremin adı neydi?
peki nasıl kullanıyorsunuz bende kullandım ama bir faydasını görmedim ayrıca yanında ortası şefaf bir şey var o ne işe yarıyor bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Agdadan bir saat evvel sür sürdüğün bolgeyi strec filmle kapla iyice uyustuktan sonra kagit havlu ile kremi sil agda ya basla :)
Ben yillarca jilet kullanan biriydim evlilik arifesinde agda yapmam gerekince tanistim emlayla dogru kullanmayi bilirsen emla cok iyi bir kurtarici artik alistim emla kullanmadan bile agda yapabiliyorum tavsiye ederim
bende şuan aynı şekildeyim yıllardır jilet ve 1 ay sonra düğünüm var. umarım işe yara teşekkürler
Agdadan bir saat evvel sür sürdüğün bolgeyi strec filmle kapla iyice uyustuktan sonra kagit havlu ile kremi sil agda ya basla :)
sadece genital bölgede mi kullanılıyor bu canım yoksa bacak ve koltuk altı da oluyor mu ?
ben sadece genital bölge diye biliyorum bu ilaç zaten genital bölgeyle cerrahi müdahalelerde uyuştururmak amaçlı kullanılıyor
içinden çıkan bantla kapatmayım yani :) strecle kapatim
teşekkür ederimm yani yanında verdikleri şeffaf kağıtla üstünü kaplıyoruz misal ama streşle kaplıcaz ama ortası yanıyor yaa
Olsun o kadar da dayanacaksin artik
Strec daha iyi olur tabi icinden çıkan seffaf bantlar daha cok yaralari uyustuak icinmis genis alan da ise yaramaz yani kolay gelsin