• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emla?

gul92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
243
40
68
kızlar bikini bölgesine ağda yapmak istiyorum emla nın uyuşturduğunu acımadığını duydum.kullananlar varsa yardımcı olabilir mi ? gerçekten işe yarıyor mu

ben kullanmıştım ama bi faydasını görmedim. ya ben kullanmayı beceremedim ya da gerçekten etkisi yoktu :44::44:

ben emla değilde bir yurtdışı sitesinden dövme malzemesi satan birinden anestezi kremi almıştım. Lazer yaptırırken çok iyi oldu ama tamamen bir uyuşuluk zaten olmaz. Acı hissini az olsada azaltıyo

Ben yillarca jilet kullanan biriydim evlilik arifesinde agda yapmam gerekince tanistim emlayla dogru kullanmayi bilirsen emla cok iyi bir kurtarici artik alistim emla kullanmadan bile agda yapabiliyorum tavsiye ederim

Ben yillarca jilet kullanan biriydim evlilik arifesinde agda yapmam gerekince tanistim emlayla dogru kullanmayi bilirsen emla cok iyi bir kurtarici artik alistim emla kullanmadan bile agda yapabiliyorum tavsiye ederim

peki nasıl kullanıyorsunuz bende kullandım ama bir faydasını görmedim ayrıca yanında ortası şefaf bir şey var o ne işe yarıyor bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Bende kullanmistim bir donem, etkisini gostermesi icin bir sure beklemen gerekiyor ve iyice surmen gerekiyor butun bolgeye. Tamamen uyusturmuyor ama bir sure sonra zaten agdaninda acisiyla uyusuyor baya. Ama aci hissetmiyorum diye cok ardi ardina yapistirip cekme sonrasinda baya canin yanar :)

peki nasıl kullanıyorsunuz bende kullandım ama bir faydasını görmedim ayrıca yanında ortası şefaf bir şey var o ne işe yarıyor bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Agdadan bir saat evvel sür sürdüğün bolgeyi strec filmle kapla ;) iyice uyustuktan sonra kagit havlu ile kremi sil agda ya basla :)

bende şuan aynı şekildeyim yıllardır jilet ve 1 ay sonra düğünüm var. umarım işe yara teşekkürler

Back