Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Emla Kremle ilqili (acillll) en güzel yardımcı olana hediyem var..
Arkadaşlar yarın akşam çok sevdiğim arkadaşımın doğum günü var. Vallaha şuan kıllıyım. Baştan aşağa. Hep jiletle alırdım. Emla'yı duyunca kıllarımın uzamasını bekledim. Şuan kıllarım uzadı. Annemde temin Emla Krem almış. Birazdan uygulamayı düşünüyorum. Başlıktaki yazıları kurcalıcak kadar vaktim yok. Tek isteğim sorduğum sorulara cevap vermeniz. Bana en güzel şekilde yardımcı olana çok güzel bir parfüm yollayacağım. HıÇ KULLANILMAMIŞ..(KUTUSUNDA)..
1-) Emla Krem nasıl uygulanıyor? 2-) Uyguladıktan sonra uyuşması için kaç dk bekleniyor? 3-) Sonradan acı veya ağrı hissediliyor mu? 4-) Emla Krem uygulandıktan sonra uyuşturulan bölge ne ile alınacak? (ağda, epilatör ?)
arkadaşım umarım bu krem işine yarar ,inşallah yararda o parfümüde doğum gününe giderken sen kullanırsın canım... sana yardımcı olmaya çalışayım. ben bu kremi denedim ama bende çok işe yaramadı belli bölgeler uyuştu belli bölgeler uyuşmadı.. sanırım tenden tene farkediyor , çünkü bazı arkadaşların işe çookk yaramış çoğu kişi memnun.. ama ben sadece genital bölgede denedim.. sorularına gelince..
1- mesela genital gölge için 1 tüp veya 2 tüp yetiyor, önce birazını iyice yediriyorsun sonra kalanını tabaka halinde sürüyorsun. ve hava almaması için sera ile sarıyorsun üstüne iç çamaşırını giyebilirsin. ama kremin bulaşmaması için çok kıpırdama bence..
2- uyuşma süresi kişite göre değişiyor 45 ile 2 saat arası sürebiliyor.. sen 45 dk.dan sonra küçük bir yerde cımbızka kontrol edeceksin..
3- eğer sende uyuşma olursa acı yok arkadaşım.. bende oldu dediğim gibi sadece üst taraflar uyştu ama çok az bi bölgede uyuşukluk oldu.. 4- uyuşma olsunca kuru bir peçete veya bez ile kremi sil ondan sonra ister epilatör iste ağda ile al sana kalmış hangisi kolayına geliyorsa...
umarım sende işe yarar gerçekten işe yarıyanlar için çok büyük kolaylık.. hadi sana kolay gelsin canım..
canım hediyen için değil ama bildiğim kadarı ile yarımcı olmak istedim başlığı okuyunca. bir yakınım kullandı malum bölgesine iyice sürdü tabaka halinde sonra o bölgeyi streç film ile sardı uyuşmasını bekledi saatlerce ki bu saat kişiden kişiye değişirmiş yanlız dakika çok kısa olur iyi ayarlamak lazım uyuşma geçmeden epilasyon yapılmalı epilatör yada ağda ile farketmiyor ama sir ağda en iyisi bence ve acı duymuyormuşsun alınınca veya alındıktan sonra tabi bölge ilk kez ağda apilator vs ile alındı ise sonrasında kızarıklık hafif bir tahriş olabilir buda bebe yağı ile giderilebilir yardımcı olabildiysem ne mutlu fakat eklemeden geçemeyeceğim bu konu hakkında çok tartışma oldu sağlık açısından çok sık kullanılmaması gereken bir ürün tabiki senin kararın.