• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EMLA KREMI

Hayat_123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
45
14
3
Emla kremden baska birsey varmi alt bölgemi nasil hafif uyumasini saglayabilirim agdayla cok aciyor ama mecburum agdayla almaya 20 yasindayim ???

peki nasil kullaniliyor ben yanlis kullaniyorum galiba ?
benım bıldıgım ınce bır tabaka halınde surup bekletılerek uygulanıyor.sonrasında hıssıyatsızlık olusuyor
aslında bu krem hayvanlar uzerınde amelıyat oncesı kullanıyordu

Bende bi ara kullandım . kremi kullanıp 1. 1.30 saat bekliyorsun uyusmaya başlayınca almaya başla gerçekten çok yardımcı oluyor. Daha iyisi oldugunuda sanmıyorum

Ben de şunu sorayım.
Bu ilaç genital bölgeye uygulanabilir mi?
Alınması kolay, ön bölgeye değil; alt taraflara.

eczaneden nasıl aldınız ve ne kadardı
2 yıl önce aldım ve fiyatını bılmıyorum eşime söylemiştim o almıştı kutuda 1 tane mı ne tup var onları kullandıktan sonra bıdaha almadım alıştım onu kullanmadan almaya

2 yıl önce aldım ve fiyatını bılmıyorum eşime söylemiştim o almıştı kutuda 1 tane mı ne tup var onları kullandıktan sonra bıdaha almadım alıştım onu kullanmadan almaya
bende ilk defa alıcam bunun için epilasyon aleti aldım..umarım eczane direk verir

bende ilk defa alıcam bunun için epilasyon aleti aldım..umarım eczane direk verir
Direk verıyor recete falan ıstemıyo merak etme eşim aldı çnku benım hatta yanında tuy azaltıcı serumda almıştı

Ben de şunu sorayım.
Bu ilaç genital bölgeye uygulanabilir mi?
Alınması kolay, ön bölgeye değil; alt taraflara.
canım ben uyguladım ve bı problem yaşamadım
Tabı bunyeden bunyeye değişebilir mi bilmiyorum ben memnum kaldım
5 tupten sonra alıştıgım ıcın acıya artık kullanmıyorum

• Beğen
Reactions: K_G
kesinlikle memnun kaldım kalmayan kımse de duyumadım hıc.dedıgım gıbı amelıyat ıcın kullanılan bır krem hayvanlarda
hıssıyatsızlık olusturmasa kullanılamazdı.
eczaneden isteyince şaşırmazlar umarım..siz ne kadara almıştınız

Pahali oldugunu hatirliyorum ben.isim geregi ucret odememistim.nete yazarsaniz fiyat bilgisi de yazar
100 lira veripte aldım..ilk uygulamada 2 tüpün tamamını sürdüm bekledim ama hiç bir değişiklik farketmedim..en az 2 saatmi beklemek gerekiyor..

canım ben uyguladım ve bı problem yaşamadım
Tabı bunyeden bunyeye değişebilir mi bilmiyorum ben memnum kaldım
5 tupten sonra alıştıgım ıcın acıya artık kullanmıyorum
ben aldım bu kremi..ilk kullanım için 2 tüp sürdüm ve bi ssatten fazla bekledim ama yine acıdı..çok az uyuşmuş gibi..en azından 2 saat beklemekmi gerek alt bölgelerde dahil.. yani bundanda sonuç alamazsam çok üzülücem..kuaföre yada lazere gidip yaptırmak istemiyorum..kişisel lazer aletleride iyi olanları en az 1500 lira..

Back