Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o dedıgın kremden daha ıyısı maalesef yokEmla kremden baska birsey varmi alt bölgemi nasil hafif uyumasini saglayabilirim agdayla cok aciyor ama mecburum agdayla almaya 20 yasindayim ???
o dedıgın kremden daha ıyısı maalesef yok
benım bıldıgım ınce bır tabaka halınde surup bekletılerek uygulanıyor.sonrasında hıssıyatsızlık olusuyorpeki nasil kullaniliyor ben yanlis kullaniyorum galiba ?
eczaneden nasıl aldınız ve ne kadardıBende bi ara kullandım . kremi kullanıp 1. 1.30 saat bekliyorsun uyusmaya başlayınca almaya başla gerçekten çok yardımcı oluyor. Daha iyisi oldugunuda sanmıyorum
siz memnun kaldınızmıbenım bıldıgım ınce bır tabaka halınde surup bekletılerek uygulanıyor.sonrasında hıssıyatsızlık olusuyor
aslında bu krem hayvanlar uzerınde amelıyat oncesı kullanıyordu
2 yıl önce aldım ve fiyatını bılmıyorum eşime söylemiştim o almıştı kutuda 1 tane mı ne tup var onları kullandıktan sonra bıdaha almadım alıştım onu kullanmadan almayaeczaneden nasıl aldınız ve ne kadardı
bende ilk defa alıcam bunun için epilasyon aleti aldım..umarım eczane direk verir2 yıl önce aldım ve fiyatını bılmıyorum eşime söylemiştim o almıştı kutuda 1 tane mı ne tup var onları kullandıktan sonra bıdaha almadım alıştım onu kullanmadan almaya
Direk verıyor recete falan ıstemıyo merak etme eşim aldı çnku benım hatta yanında tuy azaltıcı serumda almıştıbende ilk defa alıcam bunun için epilasyon aleti aldım..umarım eczane direk verir
canım ben uyguladım ve bı problem yaşamadımBen de şunu sorayım.
Bu ilaç genital bölgeye uygulanabilir mi?
Alınması kolay, ön bölgeye değil; alt taraflara.
kesinlikle memnun kaldım kalmayan kımse de duyumadım hıc.dedıgım gıbı amelıyat ıcın kullanılan bır krem hayvanlardasiz memnun kaldınızmı
eczaneden isteyince şaşırmazlar umarım..siz ne kadara almıştınızkesinlikle memnun kaldım kalmayan kımse de duyumadım hıc.dedıgım gıbı amelıyat ıcın kullanılan bır krem hayvanlarda
hıssıyatsızlık olusturmasa kullanılamazdı.
Pahali oldugunu hatirliyorum ben.isim geregi ucret odememistim.nete yazarsaniz fiyat bilgisi de yazareczaneden isteyince şaşırmazlar umarım..siz ne kadara almıştınız
100 lira veripte aldım..ilk uygulamada 2 tüpün tamamını sürdüm bekledim ama hiç bir değişiklik farketmedim..en az 2 saatmi beklemek gerekiyor..Pahali oldugunu hatirliyorum ben.isim geregi ucret odememistim.nete yazarsaniz fiyat bilgisi de yazar
ben aldım bu kremi..ilk kullanım için 2 tüp sürdüm ve bi ssatten fazla bekledim ama yine acıdı..çok az uyuşmuş gibi..en azından 2 saat beklemekmi gerek alt bölgelerde dahil.. yani bundanda sonuç alamazsam çok üzülücem..kuaföre yada lazere gidip yaptırmak istemiyorum..kişisel lazer aletleride iyi olanları en az 1500 lira..canım ben uyguladım ve bı problem yaşamadım
Tabı bunyeden bunyeye değişebilir mi bilmiyorum ben memnum kaldım
5 tupten sonra alıştıgım ıcın acıya artık kullanmıyorum