bende emla krem kullanmadan genitale lazer yaptırıyorum 2 kez gittim evet azıcık acıyor ama dayanmak lazım önemli olan sonuç 15 günde 1 ağda yapmak benim için daha zulümdü 2 aya yakın süredir çok mutluyum hiçbişi yok hala. bana uygulama yapan dotor şöyle demişti: genital bölge vücudun diğer kısımlarına göre nemli bir bölgedir bu kremi sürdüğünde daha fazla nem hapseder ve lazerin tüy köküne etki etmesini azaltabilir dayanabiliyorsan sürmeden gel demişti 2 kez sürmeden gittim ve dayanılmıycak gibi diil kızlar sakin olun
off kızlar yaa yazdıklarınızı okuyunca korkum daha da arttı.
işe başlayınca ilk işim şu tüyleri temizlemek diye düşünüyordum.hadi koltuk altını geçtim de şu genital bölge beni werem edio düşünmekten
ağda bile yapamıyorum acıyor diye,sadece üst kısmını alıyorum ağdayla aşağı kısımları ne siz sorun ne ben söliyim.
bi de utanıyorum,ama ne olursa olsun gidicem diyordum,şimdi okuyunca wazgeçtim desem yeridir.
ya emla krem sürüp gitcem seansları uzatıp paraya kıycam,ya da uğraş bakalım uğraş...
Çarşamba günü randevum var ama krem alsam mı almasam mı çok dayanıklı değilim acıya dayanılmayacak gibiyse alıcam kızlar yaaaaaa aklım çok karıştı koltuk altımıza sürmenin sakıncası var mı acaba
ya arkadaşlar ne bu acıyor acıyor anlamış değilimmm dayanıklı olun biraz kıllar gidecek cillop gibi olacağız atış atılırken bunları düşününnnn
koskocaman kadınlar bağırıyordu gülmekten öldüm yabir de en düşük seviyede yaptırıyorlarmış bana 42 derece çalıştılar bana mısın demedim. neredeyse ödül vereceklerdi sıkın dişinizi herşey güzel olurrr kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?