emla krem

AkrepYukselenKoc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
43
23
21
bu krem ne işe yarıyor kızlar youtube yorumlar da bu kremle vajinismus problemini aştığını döylemiş birisi bu mümkünmü bu kremle

bu krem ne işe yarıyor kızlar youtube yorumlar da bu kremle vajinismus problemini aştığını döylemiş birisi bu mümkünmü bu kremle
Sürdüğünüz bölgeyi (doğru uygularsanız) tamamen uyuşturuyor. Vajinismusta işe yarayıp yaramayacağı konusunda bi fikrim yok. Psikolojik bir rahatsızlığı uyuşturucu kremin düzeltebileceğine inanmıyorum ama.

Ben anestol krem ile vajinismusu yenmiştim. İşlemleri aynı sadece ismi farklı. Bu niyetle kullanacaksanız faydasını görürsünüz

peki yakma vb his oluyormu krem sürülünce

Ben korktum cok da sürmedim zarar verir fln diye. Belki ondan uyuşmadı belki psikolojik bilemem ama uyusma olmadi. Bide vajinismusta seviyeniz nedir o onemli. Ben eşimle iken bacagimi bile açmıyordum. Oyuzden belkide. Bazıları cok ilerletmiş sadece tamamlayamamış ilişkiyi. O seviyede işe yarayabilir

Hiç bilmiyordum. Çözebildin mi, nasilsin simdi?
Çok kısa sürdü aslindA
1 buçuk ay kadar

İlişkiye girmekten korkma
Penisin vajinaya giriş anında duyulan aşırı ağrı
Penisin vajinaya girememesi bu belirtileri taşıyordum kabus gibiydi.

Kegel egzersizi benim için yeterli oldu
İlk ilişki yaşaNdıktan sonra bir kaç ay daha devam etti bu sorun ama Yine de o gecelerin sonu cinsel birleşmeyLe bitebildi yani
İlk bir buçuk ayim gibi kabusla sonuclanmiyordu
totalde 6 ay surduyse Geriye kalan Bir buçuk yıldır kudurmustan beterim iyiyim yani

senin ilk zamanların nasıldı ne kadar sürede atlatabildin, yardım almak zorunda kaldin mi?

Hic bilmiyordum senin durumunu. Ne guzel çabucak atlatmissin. Ben başlangıçta cok kolay parmak alabiliyordum. Bir kere alkolle tam birlesme de olmustu. Sonra ayik kafayla yapamayinca çok uzun sure kapandim denemedim hiç. Sonra Dilatörle denedik onunla oluyor, penisle olmuyordu. Bayağı zaman geçti. Tasinacagimiz sehirde cok iyi bir terapist buldum. Tam ona gidecekken çözülüverdi. Ama yine de terapi aldim. O acı kısmı bende de oldu. Terapiyle onlar hafifledi. Bir de kendime guvenimi geri getirdi psikoloğum. Herkese tavsiye ediyorum. Psikoterapi, hipnoterapi muhtesem bir sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…