• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emla krem tecrübem

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
198
34
Malesef 100 lira verip kremi aldım.önce 2 tüp kullandım.etki etmeyince kalan 3 tüpüde kullanıp 2 saat bekledim..sonuçta yer yer uyuşuk ama istediğim sonuç değil..ayrıca yanma hisside oldu sonuçta kimyasal ve alt kısımlarda zarar verebilir diye düşündüm..yanma hissinden dolayı..bu uzun süre devam etti.

Sonuç olarak bende işe yaramadı..hiç uyuşturmuyor diyemem ancak epilasyon için yeterlide değil bu..
Bi merkeze gitmek istemiyorum..daha önce 2 kez lazere gittim ve pişman oldum mahremiyet açısından...
İyi dedikleri kişisel kullanım lazerlerde şuan çok pahalı..1.800 filan..
Keşke daha etkili uyuşturucu bir krem yada başka bir yolu olsaydı...

Malesef 100 lira verip kremi aldım.önce 2 tüp kullandım.etki etmeyince kalan 3 tüpüde kullanıp 2 saat bekledim..sonuçta yer yer uyuşuk ama istediğim sonuç değil..ayrıca yanma hisside oldu sonuçta kimyasal ve alt kısımlarda zarar verebilir diye düşündüm..yanma hissinden dolayı..bu uzun süre devam etti.

Sonuç olarak bende işe yaramadı..hiç uyuşturmuyor diyemem ancak epilasyon için yeterlide değil bu..
Bi merkeze gitmek istemiyorum..daha önce 2 kez lazere gittim ve pişman oldum mahremiyet açısından...
İyi dedikleri kişisel kullanım lazerlerde şuan çok pahalı..1.800 filan..
Keşke daha etkili uyuşturucu bir krem yada başka bir yolu olsaydı...

Bu tarz kremler yüzeysel uyuşturma yapıyor.Dolayısı ile cilt altında bir uyuşukluk yapmıyor. Oysa ağda sırasında bizim hissettiğimiz acı kılın kökünün ayrıldığında verdiği acı. O kadar derine sadece lokal anestezi yapıldığında ancak hissetmeyiz.
Birde buz uygulaması yaparak deneyin daha az acı duyarsınız. Zamanlada tüyler incelip seyreldiğinde acı daha da azalır.

Bu arada kişisel kullanım lazerlerde çok etkili değil. Bu tarz cihazlarda kullanılan enerji oldukça düşük olduğundan etkiside o oranda düşük oluyor.Kalın ve siyah kılları birazcık etki eder ama fazlası beklenmemeli.Lazer uygulamalarıda acısız değil bu arada..

Bu tarz kremler yüzeysel uyuşturma yapıyor.Dolayısı ile cilt altında bir uyuşukluk yapmıyor. Oysa ağda sırasında bizim hissettiğimiz acı kılın kökünün ayrıldığında verdiği acı. O kadar derine sadece lokal anestezi yapıldığında ancak hissetmeyiz.
Birde buz uygulaması yaparak deneyin daha az acı duyarsınız. Zamanlada tüyler incelip seyreldiğinde acı daha da azalır.

Bu arada kişisel kullanım lazerlerde çok etkili değil. Bu tarz cihazlarda kullanılan enerji oldukça düşük olduğundan etkiside o oranda düşük oluyor.Kalın ve siyah kılları birazcık etki eder ama fazlası beklenmemeli.Lazer uygulamalarıda acısız değil bu arada..
2 kez lazere gittim nedense o dayanılmaz değildi benim için..sadece mahremiyet durumundan gitmek istemedim bi daha..epilatör tam bi işkenceye dönüşüyor..kötü olan genitalde kendi kendine almakta gerçekten zor..Ne yapacağımı bilmiyorum

2 kez lazere gittim nedense o dayanılmaz değildi benim için..sadece mahremiyet durumundan gitmek istemedim bi daha..epilatör tam bi işkenceye dönüşüyor..kötü olan genitalde kendi kendine almakta gerçekten zor..Ne yapacağımı bilmiyorum

Epilatörle zor gerçekten. Dediğim gibi buzlu deneyin birde.Cildi gererek vede kısa iken yapın. Bunlar bir nebze azaltır.
Ama kökten kurtulmaya çalışmak en iyisi. Hele de böyle bir şansımız varken. Tabi ki mahremiyet konusuna takılmanızı saygıyla karşılıyorum ama bende hemşireydim ve lazer merkezlerinde yıllarca epilasyon uyguladım. Kötü hissetmeyin kendinizi. Sonuçta jinekologlarada gidiyoruz. Ayda bir kez toplamda en fazla bir yılda ömür boyu bir rahatlığa sahip olacaksınız. .

İyi geceler :KK66:

Bu kremi henüz kullanmadım ama bildiğim kadarıyla bölgeye sürüp üstünü streçle sarıp en az 1 saat beklemek gerekiyormuş. O zaman işe yarıyormuş. Siz de öyle mi yaptınız acaba? o_O

Bu kremi henüz kullanmadım ama bildiğim kadarıyla bölgeye sürüp üstünü streçle sarıp en az 1 saat beklemek gerekiyormuş. O zaman işe yarıyormuş. Siz de öyle mi yaptınız acaba? o_O
evet..hatta 1 saatte uyuşmayınca 2 saat bekledim..bende faydalı olmadı.

Adet bittikten hemen sonra yapin o zaman aciya daha dayanikli olunuyor adetten once ya da yakinda yapmayin cunku hassaslasiyoruz.Bide bence kuafore gidin bende mahremiyete dikkat ederim ama jiletle daha kotu temizlendigimi hissetmiyorum nen jiletle ya :(

Adet bittikten hemen sonra yapin o zaman aciya daha dayanikli olunuyor adetten once ya da yakinda yapmayin cunku hassaslasiyoruz.Bide bence kuafore gidin bende mahremiyete dikkat ederim ama jiletle daha kotu temizlendigimi hissetmiyorum nen jiletle ya :KK43:
hiç jilete başlamasaydım keşke..en kötüsüde o zaten..

Kızlar üzerinden çok zaman geçti ama üst dudaklara sürdüğüm kremden sonra oluşan az miktarda hissizlik halen devam ediyor.Ben 5 tüpüde kullandım acaba yan etkisi oldu kalıcı hissizlikmi yaptı bilmiyorum..kafam çok karışık..

Bu gün ilk defa denedim bu bir mucize :) Çarşamba günü rahimde septum ameliyatı olucam ( Allahım yardım et!) bunca yıl jilet yaptım bu sefer dedim kaçış yok mecbur ağda yapacasın. burada okuduklarımdan yola çıkarak emla aldım. Evet pahalı 100 tl verirken napalım giden para olsun diyerek almıştım. Ama son kuruşuna kadar etkili. 1 tüp sürdüm. Sürerken de aman bir işe yaramaz dedim . sera ile gelişi güzel kapatıp sıkı bir iç çamaşırı giydim. 1 saat bekledim uyuşukluk hissetmeyince napıcan başla artık yapmaya diye soğuk ağda bandını yapıştırdım. sıfır acı!!!!! İlk önce inanamadım Allah Allah kökünden almadı mı ki dedim baktım yer yer ufak ufak kanıyor...giriştim hemen. Bayanlar mutlaka deneyin, ben bile alabildiysem herkes alır bu kremle :)

Back