• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emla krem kullanıp ağda yapan var mı ?

Gizzm

23.05.2008 sonzumm <3
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
257
2
66
Eskişehir
emla krem bölgesel anestezi kremiymiş sürüp 2 saat bekledikten snra acı uyuşuyomş acı hissedilmiyomuş deneyen var mı ?

emla krem bölgesel anestezi kremiymiş sürüp 2 saat bekledikten snra acı uyuşuyomş acı hissedilmiyomuş deneyen var mı ?
_ : ben kullandım hatta kuenimde kullandı ama hiç bir işe yaramıyor. sadece parası güel 60TL ...:20:

- bnce alma aldıysan geçmişolsun cnaım..

Denedim bende çok da işe yaradı hiçbir şey hissetmedim.
Etkisi kişiden kişiye değişiyor, kullanmadan etki edip etmeyeceğini bilemezsin ama anlamadığım bu konuda bir sürü başlık açılmış neden halâ açılıyor?

Denedim bende çok da işe yaradı hiçbir şey hissetmedim.
Etkisi kişiden kişiye değişiyor, kullanmadan etki edip etmeyeceğini bilemezsin ama anlamadığım bu konuda bir sürü başlık açılmış neden halâ açılıyor?

Ben yanlışlıkla iki başlık açtım yani ilkini açılmadı sandığım için nasıl kapatacağımıda bilmiyorum.diğerlerinede o kadar dkkat etmedm açıkçası :44: Ayrca emla ile ilgili verdiğin bilgi için Teşekkür ederim

Back