• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emla krem kullanan var mı

svgmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2009
7
0
86
İstanbul
iyi geceler kızlar Emla diye bi krem varmış epilasyon öncesi kullanımda acıyı yok ediyomuş kullanan var mı aramızda çok acil yorumlarınızı bekliyorummmmmmmm bilmiyorumkismile

canım daha önce bu konu hakkında geniş çaplı bilgi bulabileceğin bi topik mevcut ben şuan linki tam veremiyorum ama h t t p w w w dan sonra alttaki linki yapıştırırsan topiğe ulaşırsın yerimseniben

kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/47081-acisiz-epilasyon-amp-emla-krem.html

ben epilasyona gitmeden kullanıyorum.ama çok faydasını gördüğümü söyleyemem.Zaten genital bölge için kullanıyorum çok acıdığı için.diğer yerlere gerek olmuyor.

bende kullandım lazer ıcın, daha onceden 5-6 kere kullanmıstım fakat en son kullandıgımda bıyık ve cene bolgesı sımsıyah oldu. once kızardı ardından sıyahlastı ve 1 hafta evden cıkamadım.
daha sonra gectı.
cok sart degılse kullan..
ama bunuda gozardı etme derım :)

Bende genital için lazere gittiğimde kullanıyorum emla kullanmadığım zaman lazerin acısına katlanamıyorum emla acıyı tamamen kesmese de büyük oranda azaltıyor.

eczane çok etkili olmuyo dedi bende kullanmadım mecburen gittim sir ağda yaptırdım çok canım yandı hatta morardı biçok yerim :(

ben iğneli epilasyon için kullandım ama emla krem yüzeysel bir uyuşma sağlıyor. yani kıl köklerinin olduğu derinliğe kadar uyuşturamıyor. o yüzden o 5 minik tüp için para vermeye değmez diyorum yerimseniben

Back