Emla krem ile ilgili

nehir_simge

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
164
2
318
İstanbul
Arkadaşlar ben emla kremi aldım 5 tane küçük tüp şeklinde. koltuk altı ve genital bölgem için kullanacağım ama nasıl kullanıldığı hakkında bir fikrim yok koltuk altına ve genital bölgeye ne kadar sürülüp bekletilmesi gerekiyor ve makine ile alabilir miyim jileti yeni bıraktım yardımcı olursanız sevinirim.

en güzeli lazer epilasyon canım. ama cihaz alexandrite olacak,sor önce.

emlanın genital için kullanımı şu,kremi bir güzel sürüyorsun o bölgeye,sonra streç filmle elinden geldiğince kapatıyorsun,tam yarım saat sonra açıp,işlemi yapıyorsun,ya da lazeri yaptırıyorsun.koltuk altı için kullanımını bilmiyorum,olmazsa oraya da ince bi tabaka halinde sür,öylece yarım saat bekle.

ben de birkaç gün önce bir tüp aldım bazılarında tam uyuşturmuyormus boşuna 60 lira vermek istemedim.
arkadaşın yazdığı gibi yapılıyor canım.ama yarım saat az gelebilir belki bazılarında 1.5 saate etki ettiği de görülmüş.bir de kremi sürmeden sıcak suyla bolca yıkamayı düşünüyorum ben gözenekler açılsın iyice işlesin diye saç maskelerinde de öyle yapılıyor ya saç diplerine maska daha kolay nüfuz ediyormus :)))

bende kullanıyorum emla epilayonda genital için...
valla ben tabaka halinde sürüyorum streçle fln sarmıyorum...
zaten 15 dk sonra uyuşmuş oluyo hemde tamamen uyuşturuyo...
bünyeden bünyeye farkedebilir tabi ama bendeki etkisi bu şekilde...

canım ben dün aldım 2 tüpü boldan boldan sürdüm iyice yedircim iç çamaşırı giyip 45 dk oturdum sonra ağdayı sürüp bi güzel aldım makinaylada alabilirsin.hiç acı hissetmedim yani kaş alırken nasıl acıyosa o kadar sadece :)

emlayı bolca sürün ama yedirmeyin arkadaşlar yoğurt gibi bi tabaka halinde kalması lazım ki hava almasın ve çok daha iyi anestezik etki göstersin. 2 tüp emlayı bol bol sür genital bölgene yedirmeden, sonra streç filan değil de, bildiğin buzdolabı poşetini yerleştir iyice bastır hava girmesin, üzerine de iç çamaşırını giy ve en az 45 dakika bekle. uyuşma süresi kişiden kişiye değişiyor mesela benim 1 saate yakın beklemem gerekiyor.. ondan sonra da cayır cayır 18 atış derecesiyle lazer epilasyon cayır cayır dediğime bakma acı hissetmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…