- Konu Sahibi incitanesii
-
ay canım cesaretlendırdın benı bende yapıyım bari ama kendım yapmayı dusunuyorum ağdayıbennnnnncanım okadar güzel bi konu acmıssınkıs enınle başarılı olan tecrübelerımı zevkle paylaşıcam bende emla kremı ıkı yıl önce senın gıbı agda derdım oldugu için ınternetten uzunnnn bı arastırma netıcesınde buldum nasıl kullanılcagına kadar öğrendım dahası tatbik ettım başarılı oldum ve bende su zaman kadar tam 5 tane arkadasıma kı bu 5de ağda degılde jilet kullanan ınsanlardı onlarıda emlayla ağdaya alıştırdım su anda yatıp kalkıp bana hayır duası edıyorlar şimdi canım emla yı alıyorsun içinde yanlıs hatırlamıyorsam 5 küçük tüp ilaç kremlı ilaç var bı tanesıni tüm tüpü malum bikini bölgesine bir güzel yedırıyosun ama cok iyi yedırmen lazım sonra ikinci tüpüde yedırıyorsun ama benden sana şiddetli bi tavsıye eyer cok uzun yıllardır jılet kullanıyorsan ve ıllk kez ağda yaptıracaksan bende sen her ihtimale karsı üçünçü tüpüde kullan derım üçünçü tüp cildin üstünde kalabılır hıc sorund egıl esas iş bundan sonra elıne streş flim varya hanı mutfakda kullandıgımız seffaf streş flimlerden onu alıyorsun bıraz komık olucak ama hanı bebeğin altını bağlarız ya bebek beziyle aynen ole altını komple baglıyorsun bacaklarının arasından gecır belıne sar flmi aynı bebek bezı baglar gıbı bunu yapmanın amacı emlanın hava almaması eyerkı acıklık bırakırda sagdece kremı surup gıdersen hıc bı ıse yaramaz illaki hava almadan streş flimle bır guzel sarıp sarmalaman lazım kendını hava almayınca cok güzel uyuşuyor sonrada ben 2 saat beklemısdım o sekıl iki saat beklıyceksın ağdaya gidecegın zamanda ıkı saaatın sonunda streş filmi cıkarıyorsun malum bıkını bolgesını bır guzel selpakla yada havlu kagıtla kurulanıncaya kadar sılıyorsun çünkü ağdanın yapılacagı bolgenın ıllakı kuru olması gerekıyor sonrada canım yapıştır yapıştır çek inanki acı hıssetmıyeceksın o kadar uyuşturuyor yanı
şimdi gelelıms enın bu konuda endişe edebılecegını dusundugum konulara kız ol yada kadın ol hıc farketmez vajinal bölgeye bı zarar vermıor ama kadınsanda evlıysen yanı hakkında bılgım olmadıgında bole dedım sen genede vajınanın içine cok kacırmamaya calıs anlamıssındır heralde ama senın bunyende alerjik mı onu bılmıyorum yanı bolesı seylere alerjı verırmısın ama ıstersen sen genede buyuk bı bolgeyı yapmakdansa küçük bi bölgende mesela en üztlerde dene iyice streşle kapat iki saat bekle bıde ole dene başkaaa merak edebılecegın bısey olabılırmıkı ha iki saat beklıyecen ya gulum oncesınde muhakkak tuvaletıne falan gıtmeyı unutma çünkü her yerın kapalı olmak zorundauyuşacakya bıde ılk kez yapıyosanda ağdayı mutlaka temız ve hıjyenıne guvendıgın ağdacıya git ilki senı emla sayesınde acıdan degılde cildin itibariylr bıraz zorlayabılır kıl köklerı jıletle saglamlastıgı için ilk saatlerde kızarma olabılır endıse etme ama bana sorarsan bı profosyenele gıt derım eyer olurda benım unuttugum senın aklına takılan bı sey olursa sormakdanda cekınme malum hepımızın derdı ben ıkı yıl once keşfettim 3 defa emla kullandım şimdiysede çatır çatır kendım yapıyorum eh birazcık uzun oldu ama
artık sigorta karşılamıyomuş bu kremi ya ve fiyatı 54 tl ben doktora yazdırmıştım ama almadım.
bende almayı düşünüodum biara karşılıodu artık karşılamıomuş pahalı ama yaamacı dışında kullanılmaya başlanınca oldu heralde bu karşılamama
anestol pomad var ben kullandım ama pek bi etkisi olmadı...bi arkadaş çok memnun ama kişiden kişiye değişio heralde
valla emladan önce ben o dedıgını kullandım ama emla kadar etkılısını bulamadım bence bırkere para verın ama ilk ve ıkıncı agda acısından kurtulun zaten sonrasına cıldınızde alısıyor ve hıc acı cekmemeye baslıyorsunuz zamanla
Arkadaşlar 2 saat beklemenize gerek yok.
Krem 20 dk sonra etki ediyor ve 2 saat de bekleseniz yarım saat de bekleseniz aynı etkiyi yapacak.
Bir de 2 3 tüp kullanmanıza da gerek yok tek tüp yeterli çünkü cildin cevap verceği dozaj miktarı değişmiyor.
Ben hep tek tüp kullandım ve yarım saat bekledim inanın çok tüp kullanıp çok beklemekle aynı etkiyi yapıyor.
Çünkü cildinizin emeceği krem miktarı siz ne kadar sürerseniz sürün değişmiyor.
Çok fazla kremi aynı anda boca ederek cildinizde tahrişe neden olabilirsiniz hele ki genital bölge gibi hassas bir bölgede.
ay canım cesaretlendırdın benı bende yapıyım bari ama kendım yapmayı dusunuyorum ağdayı[/QUOT
aynen bende cesaretlendimşimdi sıra emlayı almaya geldi ??
çok tşk ederim verdiğin bilgiler için. bende yıllardır çekiyorum bu derdi bikini bölgesi olduğu için kimseyede söyleyemiyomdum:S samimi bi arkadaşım sayesinde öğrendim emla yı. ve dedim böle bi mucize olamaz yalnız ben epilasyon aleti kullanmak istiyorum hangisi daha iyi olur sizce?bennnnnncanım okadar güzel bi konu acmıssınkıs enınle başarılı olan tecrübelerımı zevkle paylaşıcam bende emla kremı ıkı yıl önce senın gıbı agda derdım oldugu için ınternetten uzunnnn bı arastırma netıcesınde buldum nasıl kullanılcagına kadar öğrendım dahası tatbik ettım başarılı oldum ve bende su zaman kadar tam 5 tane arkadasıma kı bu 5de ağda degılde jilet kullanan ınsanlardı onlarıda emlayla ağdaya alıştırdım su anda yatıp kalkıp bana hayır duası edıyorlar şimdi canım emla yı alıyorsun içinde yanlıs hatırlamıyorsam 5 küçük tüp ilaç kremlı ilaç var bı tanesıni tüm tüpü malum bikini bölgesine bir güzel yedırıyosun ama cok iyi yedırmen lazım sonra ikinci tüpüde yedırıyorsun ama benden sana şiddetli bi tavsıye eyer cok uzun yıllardır jılet kullanıyorsan ve ıllk kez ağda yaptıracaksan bende sen her ihtimale karsı üçünçü tüpüde kullan derım üçünçü tüp cildin üstünde kalabılır hıc sorund egıl esas iş bundan sonra elıne streş flim varya hanı mutfakda kullandıgımız seffaf streş flimlerden onu alıyorsun bıraz komık olucak ama hanı bebeğin altını bağlarız ya bebek beziyle aynen ole altını komple baglıyorsun bacaklarının arasından gecır belıne sar flmi aynı bebek bezı baglar gıbı bunu yapmanın amacı emlanın hava almaması eyerkı acıklık bırakırda sagdece kremı surup gıdersen hıc bı ıse yaramaz illaki hava almadan streş flimle bır guzel sarıp sarmalaman lazım kendını hava almayınca cok güzel uyuşuyor sonrada ben 2 saat beklemısdım o sekıl iki saat beklıyceksın ağdaya gidecegın zamanda ıkı saaatın sonunda streş filmi cıkarıyorsun malum bıkını bolgesını bır guzel selpakla yada havlu kagıtla kurulanıncaya kadar sılıyorsun çünkü ağdanın yapılacagı bolgenın ıllakı kuru olması gerekıyor sonrada canım yapıştır yapıştır çek inanki acı hıssetmıyeceksın o kadar uyuşturuyor yanı
şimdi gelelıms enın bu konuda endişe edebılecegını dusundugum konulara kız ol yada kadın ol hıc farketmez vajinal bölgeye bı zarar vermıor ama kadınsanda evlıysen yanı hakkında bılgım olmadıgında bole dedım sen genede vajınanın içine cok kacırmamaya calıs anlamıssındır heralde ama senın bunyende alerjik mı onu bılmıyorum yanı bolesı seylere alerjı verırmısın ama ıstersen sen genede buyuk bı bolgeyı yapmakdansa küçük bi bölgende mesela en üztlerde dene iyice streşle kapat iki saat bekle bıde ole dene başkaaa merak edebılecegın bısey olabılırmıkı ha iki saat beklıyecen ya gulum oncesınde muhakkak tuvaletıne falan gıtmeyı unutma çünkü her yerın kapalı olmak zorundauyuşacakya bıde ılk kez yapıyosanda ağdayı mutlaka temız ve hıjyenıne guvendıgın ağdacıya git ilki senı emla sayesınde acıdan degılde cildin itibariylr bıraz zorlayabılır kıl köklerı jıletle saglamlastıgı için ilk saatlerde kızarma olabılır endıse etme ama bana sorarsan bı profosyenele gıt derım eyer olurda benım unuttugum senın aklına takılan bı sey olursa sormakdanda cekınme malum hepımızın derdı ben ıkı yıl once keşfettim 3 defa emla kullandım şimdiysede çatır çatır kendım yapıyorum eh birazcık uzun oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?